Abone Ol

Sıla ile yağmur altında müthiş konser!

“BKM Eylül’de Açıkhava’da” etkinliklerinin finali dün gece Türk Pop Müziği’nin en güçlü yorumcularından Sıla’nın verdiği muhteşem konserle gerçekleşti!

Sıla ile yağmur altında müthiş konser!

Ne Sıla ne de Açıkhava’yı doldurup taşıran binlerce kişi yağmura aldırmayarak tüm şarkıları bir ağızdan söyledi.

Sıla fotoğrafları için tıklayın

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde ki son konseri için sahneye çıkan Sıla, “Güzel bir akşam olacağı çok belli. Birbirimizi tanımasak da çok tuhaf bir dert ortaklığımız var…Bayram öncesindeyiz, bayramlaşalım da bu arada” diyerek kendisini dinlemeye gelen müzikseverleri hem selamladı hem de onlarla bayramlaştı.

SILA VE MURAT BOZ’DAN OKUL ANILARI…

“Reverans”,  “Hediye”, “Yoruldum” gibi en sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendiren Sıla, “Sahneye üniversite arkadaşımı çağırmak istiyorum. Öğrencilik yıllarımızda biz beraber çok şarkılar söyledik. Onu sizlerle tanıştırmak istiyorum.” diyerek espirili bir dille Türk Pop Müziğinin en sevilen sanatçılarından Murat Boz’u  sahneye davet etti. Seyircilerin şaşkın bakışları arasında sahneye çıkan Murat Boz ile Sıla, “Özledim”, “Zalim” ve “Vurgun” şarkılarını birlikte seslendirdi. İkilinin muhteşem düetleri dakikalarca alkışlandı!

SILA KONSERİNDE YEPYENİ BİR SES; GÜLİZ AYLA

Sıla’nın muhteşem konserinin bir diğer konuğu ise “Olmazsan Olmaz” şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan Güliz Ayla oldu. “Bahsetmem Lazım” şarkısı ile sahneye çıkan Güliz Ayla, seyirciden gelen istekler doğrultusunda çıkış şarkısı “Olmazsan Olmaz”ı da seslendirerek tüm Harbiye’yi coşturdu.

“YIKILMADAN DUVAR” BİR KEZ DAHA SAHNEDE…

Sıla, bir gün öncesinde Harbiye Açıkhava’da ilk defa seslendirdiği yeni şarkısı “Yıkılmadan Duvar”ı söylemeden önce, yine tüm sahne ışıklarının kapanmasını istedi ve “Diğer bütün müzisyenler adına konuşabilirim bence. Bu sahneyi ne olursa olsun terketmeyeceğiz. Biz gitmiyoruz, kaya gibi burdayız!” diyerek “Müzik Susturulmasın” mesajı verdi.

Sıla, “Yıkılmadan Duvar”ı seslendirirken tüm orkestrası da enstrümanlarını bırakarak şarkıyı, sanatçıyla birlikte söyledi.

Sahneye bu konseri için de Cengiz Abazoğlu tarafından özel tasarlanan 3 farklı kıyafetle çıkan Sıla, yaklaşık 2 saat süren muhteşem performansı ile kendisini izlemeye gelenleri büyüledi.

KONSERE YILDIZ AKINI!

Açıkhava’nın final gecesinde sanatçıyı ünlü isimler de yalnız bırakmadı! Aralarında Murat Boz, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Cihan Ercan, Ziynet Sali, Burcu Kara, Deniz Akkaya, Mabel Matiz, Gözde Kansu, Koray Avcı, Buray, Cansu Dobada, Yasemin Yürük ve Kemal Doğulu‘nun da bulunduğu isimler Sıla’nın tüm şarkılarına yağmur altında eşlik etti!