Abone Ol

Sık sık kilo alıp veren ünlüler

Gösteri dünyasının bazı ünlüleri kilosunu yıllar boyu muhafaza etmeyi başarıyor. Hem de her koşulda.

Sık sık kilo alıp veren ünlüler

Çocuk da doğursalar, hasta da olsalar, tatile de gitseler. Sözgelimi Nicole Kidman bunlardan biriydi. İkinci bebeğini taşıyıcı anne dünyaya getirse de ilk bebeğini kendisi doğurdu. Ama hamileyken bile karnındaki küçük bir çıkıntı dışında bunu gözler önüne seren hiçbir şey yoktu. Doğumdan hemen sonra da eski incecik görüntüsüne geri dönmüştü zaten.

Ama bazı ünlüler için durum hiç de böyle değil. Onların formda kalabilmek için hatırı sayılır bir çaba harcaması gerekiyor. Bazen de çeşiti sebeplerle ipin ucu kaçınca kilolar geliyor. Böyle zamanlarda da önce kendilerine yöneltilen eleştiri oklarına direniyorlar. Sonra da kilolarından kurtuluyorlar. Peki ya ondan sonra ne oluyor. Yani fazla kilolarından kurtulduktan sonra.

İşte gösteri dünyasının sürekli kilo alıp veren ünlüleri ve yıllar içinde geçirdikleri değişim.

KİLOLAR BİR GELDİ BİR GİTTİ

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 1

Janet Jackson, 1980'lerde kariyerinin en parlak dönemindeyken birçok kadının hayalini kurduğu kadar ince ve formdaydı. Üstelik son derece seksi bir görünüme sahipti.

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 2

Ama sonra görenleri çok şaşırtan bir gelişme oldu. Jackson, inanılmaz bir biçimde kilo aldı. Öyle ki eski haliyle yeni hali arasında dağlar kadar fark vardı.

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 3

Jackson bir süre sonra yine herkesi şaşıdrttı ve fazla kilolarından kurtuldu. Yine forma girdi ve fit görünmeye başladı.

SAHNE KOSTÜMLERİNE DİKKAT ETSE !

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 4

Britney Spears çok genç yaşta hızlı bir şekilde tırmandı kariyer basamaklarını. O zamanlar sahnede yine şimdiki gibi iddialı kıyafetler giyiyordu. İşin gerçeği bu giysiler kendisine çok da yakışıyordu

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 5

Ama bir dönem, hem özel hayatı hem de kariyeri tepetaklak gitmeye başladı. İşte o sırada kilo almaya başladı. Geçen zaman içinde de kelimenin tam anlamıyla kendini bıraktı.

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 6

Neyse ki Spears toparlanmaya karar verdi. Hem özel hayatını hem de kariyerini yoluna koydu. Sonra sıra geldi fazla kilolarından kurtulmaya. Bunu başardı da. Ama yine de o 20'li yaşlarındaki görüntüsünden eser yok. Elbette bu durumiki çocuk dünyaya getirmiş bir kadın için son derece doğal. Zaten kimse onu bu yüzden eleştirmiyor. Eleştirildiği tek nokta sahne kıyafetlerini seçerken fiziksel görüntüsüne dikkat edip ona uygun giysilerle sahneye çıkması. Yani bir başka deyişle kendisine yakışanı giymesi.

NEREDEN NEREYE

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 7

Jessica Simpson da bir zamanlar fiziksel görüntüsüyle göz doldururdu. İnce beli, uzun bacaklarıyla daracık şortlar giydiği bu pozları çoktan hafızalarda yer etti.

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 8

Ama o da hayatının bir döneminde özellikle de bebeklerine hamileyken umulanın çok üzerinde kilo aldı. Öyle ki onu sokakta gören hayranları tanıyamaz hale geldi.

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 9

Fakat Simpson da bir süre sonra bu fazla kilolarından kurtuldu. Elbette eskisi kadar ince değil ama yine de gayet formda görünüyor. Simpson, kilolarından kurtulmak için sağlıksız yöntemled belirlemeyeceğini açıklamıştı ve bu doğrultuda yavaş yavaş kurtuldu hamilelik kilolarından.

KİM GİYERDİ O KIYAFETLERİ

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 10

Val Kilmer'ı (solda) Jim Morrison'ı canlandırdığı The Doors filmindeki daracık deri pantolonu,düğmeleri neredeyse beline kadar açık gömleğiyle kim hatırlamaz ki.

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 11

Ama aradan geçen yıllar içinde Kilmer da çok kilo aldı. Öyle bir hale geldi ki onun fotoğrafını çeken gazeteciler bile  "acaba o mu, değil mi" diye tereddüte kapılmaya başladı.

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 12

Sonunda Kilmer da fazla kilolarının büyük bir bölümünden kurtuldu. Ama hem kilo alıp vermenin hem de akıp giden zamanın Kilmer üzerindeki izleri hala görünür biçimde.

KİLO DENİLİNCE AKLA GELEN ÜNLÜ

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 13

Hollywood'da kilo konusu açılınca akla ilk gelen isimlerden biri Kirstie Alley. Gençlik yıllarında gayet forlda bir görüntüsü vardı Alley'in.

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 14

Ama sonra birden bire ortaya çıktı ve herkesi şaşırttı. Alley bir dönem kendi gözleriyle görenlerin bile inanamayacağı kadar kilo almıştı.

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 15

Sonra bir yandan sağlıklı beslenme diyetleri bir yandan da katıldığı Yıldızlarla Dans yarışması sayesinde fazla kilolarından kurtuldu. Her ne kadar gençlik yıllarındaki görüntüsünden hala uzak olsa da bu halinden memnun olduğunu söylüyor Alley.

BAKLAVALARA NE OLDU

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 16

300 adlı filmde Kral Leonidas'ı canlandıran Gerard Butler, o görüntüsüyle kadınların kalbini çalmış erkekleri de kıskandırmıştı. Ama sonra ne oldu dersiniz.

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 17

Bir yaz günü tatile gitti ve çekilen fotoğraflarıylabir kez daha herkesi şaşırttı. O sıkı karın kasları gitmiş yerine fazla kilolar gelmişti.

Sık sık kilo alıp veren ünlüler - Resim: 18

Bu hayal kırıklığının ardından biraz daha zaman geçinde Butler bu kez yine başka bir görüntüyle objektifere takıldı. O eski Kral Leonidas hali yoktu belki ama fazla kilolarından da kurtulmuş daha normal bir görünüme kavuşmuştu.