Abone Ol

Sibel Can'ın Miami dönüşü evde gördüğü ''ŞOK'' ortaya çıktı!

Sibel Can, "Miami dönüşü evde büyük şok yaşadım" sözlerine Turuncutime.com evdeki kasa patlatıldı demişti.

Sibel Can'ın Miami dönüşü evde gördüğü ''ŞOK'' ortaya çıktı!

Sulhi Aksüt'ten boşanmak için dava açan Sibel Can, "Miami dönüşü evde büyük şok yaşadım" demişti.  Fakat Sibel Can bu şokun sebebini kimseye açıklamamıştı.

Sibel Can'ın bu suskunluğu, birçok başka senaryonun konuşulmasına ve anketlere konu olmuştu. Ünlüler gazetelere bu "şok" olay için tahminlerde bulunmuştu. Hatta Mehmet Ali Erbil "Sulhi Bey evde masaj mı yaptırıyormuş?" diye espri bile yapmıştı.

Sibel Can'ın Miami dönüşü yaşadığı "şok", eşi Sulhi Aksüt'ün gerçekten evdeki kasayı boşaltması olduğu ortaya çıktı. Kasadaki  tüm para, değerli eşya, mücevher, evrak hepsini Sibel Can Miami'deyken eşi Sulhi Aksüt kasayı patlatıp almıştı. Turuncutime.com'un özel haberi ile duyulan olayı Sibel Can yalanlamamış, sadece "Sizin fanteziniz olarak değerlendiriyorum" demişti.

Miami dönüşü bu olay karşısında şok olan Sibel Can, boşanmak için hemen mahkemeye başvurmuştu ve bu sırrı kimseye açıklamıyordu.

Sibel Can'ın bu sırrı kimseye açıklamamasının sebebi ise çocuklarının babasının "hırsız baba" damgasını yememesiydi. Okula giden çocuklarla, arkadaşlarının "hırsız baban var" diye dalga geçmesinden çekinen Sibel Can, bu sırrı ölümüne kadar saklayacağını söylemişti ama gecce.com'un ulaştığı gizli kaynaklar "kasa boşaltma olayı"nı doğruladı.

İşin çok entresan ve çok gizli başka bir yanı ise, Sibel Can'ın boşanma davasında şahit yazılan çok çok önemli bir ismin olması. Sibel Can'ın ünlü şahidi kasa olayını mahkemede doğrulayacak. Mahkeme kayıtlarına da girecek olan olay savcılık kayıtlarında zaten bulunuyor ve Sulhi Aksüt'ün eve yaklaşmamasını sağlıyor.