Abone Ol

Sibel Can'ın başını bu fotoğraf mı yaktı? Perde Arkası!

Sibel Can, yeni başlayacak programı için parasını peşin isteyince, kanal sözleşmeyi feshetti haberleri çıkmıştı ama geri planda bomba bir iddia var.

Sibel Can'ın başını bu fotoğraf mı yaktı? Perde Arkası!

Sibel Can, yeni başlayacak programı için parasını peşin isteyince, kanal sözleşmeyi fesh etti haberleri çıkmıştı.

Ferhat Göçer'in özel bir kanalda yayınlanan 'Biri Bana Gelsin' adlı programı TRT 1'e transfer olunca kanal yönetimi yeni bir arayışa girdi. Kanaldan ayrılan Göçer'in programının yerine Sibel Can ile  devam kararı alındı.

Sibel Can, 'Şarkı Söylemek Lazım' adlı program için kanal ile bölüm başı 30 bin TL'ye anlaştı. Fakat TRT yönetimi son anda Sibel Can ile program yapmam kararı aldı. Gazetelerde Sibel Can'ın tüm sezon parasını peşin istediği için programının iptal edildiği haberleri yer aldı.

Fakat TRT'de ismini açıklamak istemeyen bir yöneticiden alınan bilgilere göre; Sibel Can'ın programının iptal sebebi AKP'nin Sibel Can'ı kara listeye almış olması etkili oldu.

Sibel Can'ın eski eşi Sulhi Aksüt ile evli iken basında çıkan Bodrum'da bir yatta çekilen oldukça açık fotoğrafları ve Sulhi Aksüt'ten ayrılma sürecinde basına yansıyan "Eşini aldatıyor mu" haberlerinin muhafazakâr kesimi oldukça kızdırdığı ve Can'ın kara listeye alındığı Ankara kulislerinde dolaşan iddiaların başında geliyor.

Sibel Can son birkaç yıldır yaşadığı polemiklerden dolayı muhafazakar kesimin tepkisini çekmiş ve kara listesine girmiş görünüyor...

Turuncutime