Abone Ol

Sibel Can'ın 8 yıllık büyük sırrı! Sulhi Aksüt ne açıkladı?

Sibel Can ve Sulhi Aksüt ilk celsede boşanamadı ama dava dilekçesinde yıllar önceden gelen bir sır aydınlandı. Aksüt'ün açıkladığı o sır;

Sibel Can'ın 8 yıllık büyük sırrı! Sulhi Aksüt ne açıkladı?

Sibel Can ile 8 yıllık eşi Sulhi Aksüt'ün aylardır konuşulan, çok bilinmeyenli boşanma davasındaki sır perdeleri aralanmaya başladı. Aksüt, Hakan Ural'ın Sibel Can'dan boşanmak için aldığı parayı da yıllar sonra açıklamış oldu: Tam tamına 1 milyon dolar...

HAKAN URAL'A BOŞANMAK İÇİN VERİLEN PARAYI AÇIKLADI

"Sibel, Hakan Ural'a boşanma karşılığında para ödeyecekti. Bu paranın büyük bölümünü ben ödedim. Hakan'a 500 bin dolar ile annemin Sarıyer'deki evini verdim. Kanıtı da var. Hem tapu kaydı, hem de dekont var..." (Bu açıklamayla yıllar önce Hakan Ural'ın eşinden yaklaşık 400 bin dolar alarak boşandığı iddiası da yeni bir boyut kazanıyor. Hakan Ural'ın bu durumda Aksüt'ten 500 bin dolar + Aksüt'ün annesinin Sarıyer'deki evi + Sibel Can'dan 200 bin dolar olmak üzere yaklaşık 1 milyon dolar aldığı ortaya çıkıyor)

Sulhi Aksüt'ün boşanma karşılığı Sibel Can'dan para istediği iddialarına ise işadamından şu cevap geliyor:

BEYKOZ KONAKLARINDAKİ EVİ VERDİM

"Sibel bana 'Beykoz Konakları'ndaki evin tapusu yarı yarıya görünüyor, ne olacak bu durum' diye sordu. Hiç düşünmeden yarı yarıya hissedar olduğum Beykoz Konakları'ndaki evin tamamını kendisine verdim. Benim malda mülkte gözüm yok! Kasadaki parada gözüm olsa bunları yapar mıyım? Ayrıca Sibel ile müşterek hesabımız var, almak istesem müşterek hesaptan alırdım."

SİBEL ÇOCUKLARININ ÖĞRETMENİN ADINI BİLE BİLMEZ

Aksüt: "İşi için sık sık İstanbul dışında olan Sibel'dir. Çocukların öğretmeninin adını sorun bilmez. İlk evliliğinden olan öbür çocuklarını da okula ben götürüyordum. Hem öz hem üvey çocukların okuldaki velisi bendim. Öğretmenleri sadece beni tanıyorlar. Öğretmenlere sorun hiç Sibel'i okulda görmüşler mi? Çocuğumu sanat çevresinden uzak tutmak istiyorum, oğlum Emir o çevrede olumsuz etkilenebilir."