Abone Ol

Sibel Can'dan kilolarıyla dalga geçen Okan Bayülgen'e sert tepki

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Diriliş Ertuğrul dizisinin ekibine yapılanları da çirkin bulduğunu söyleyen Sibel Can, sunucu Okan Bayülgen'in kendisine yaptığı gafa da kırıldığını belirtti

Sibel Can'dan kilolarıyla dalga geçen Okan Bayülgen'e sert tepki

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Okan Bayülgen'in Sibel Can'a yaptığı kilo şakasına ünlü sanatçıdan yanıt gecikmedi. Can, 'kadın bedeni' üzerinden yapılan şakayı uygun bulmadığını söyledi. Alem FM'e konuk olan Can, 'Okan Bayülgen'in kadın bedeni üzerinden yaptığı şaka yakışık almadı, özür için kendisi beni aramadı. Aramasına da gerek yok, zaten kadınlarımız gereken cevabı verdi' dedi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL EKİBİNE DESTEK ÇIKTI

Sibel Can, Bayülgen'in Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili yaptığı açıklamalara ve yaşananlara üzüldüğünü de belirtti. Can, Bayülgen'e de büyük tepki göstererek yaşadıklarını şöyle anlattı: 'Olayın daha farklı anlatılmasına çok üzüldüm. Orada bir telaş oldu. O sırada ben salonda değildim. Tarkan'ı da izleyemedim. Ben de Diriliş Ertuğrul ödülünden sonra içeri girdim. Olaya şahit olamadım. Bir telaş yaşandı. Türker İnanoğlu oradaydı. Hostes arkadaşında zannederim hatası olmuş. Okan beyin alaycı ve çirkin şekilde konuşması beni çok üzdü. Olmadı ve yakışmadı.

'OKAN BAYÜLGEN NE DEMİŞTİ?

Ünlü sanatçı sahneye doğru gelirken Okan Bayülgen'e büyük bir gafa imza atarak 'Sizin için kilolu diyorlar ama değilsiniz, öyle olsaydınız sahneye uçarcasına çıkamazdınız, onlara lanet olsun' dedi.