Abone Ol

Sibel Can Uçankuş TV sunucusuna neden uzaklaştırma kararı aldırdı?

Medyafaresi.com- Ünlü şarkıcı Sibel Can, UçanKuş TV ekranlarında yorumculuk yapan İlker Koç hakkında 6284 sayılı kanun gereği 2 aylık uzaklaştırma kararı aldırdı ve kendisini aramasının ve de çocuklarına ulaşmasının engellenmesini istedi!

Sibel Can Uçankuş TV sunucusuna neden uzaklaştırma kararı aldırdı?

Sibel Can, UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Hayatın İçinden” programında yorumcu olan İlker Koç hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Ünlü şarkıcı, 6284 sayılı kanunu gereği (Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi) İlker Koç hakkında 2 aylık koruma kararı uygulanmasını sağladı.

Bu sabahki yayında, diğer yorumcu Erol Köse, İlker Koç’u sıkıştırıp, “Nedir bizden gizlediğin, aranızda bir ilişki mi var?.. Nedir bu kavganın nedeni?..” diye sorgulasa da İlker Koç, sadece “Konuşamam” yanıtı verdi.

İlker Koç dün sabahki yayında Erol Köse’nin soruları karşısında sessizliğini korudu.

Sibel Can’ın da neden İlker Koç’la böyle bir durum yaşadığı, neden kendisini aramasını istemediği, hatta çocuklarından uzak durmasını talep ettiği konusunda da bir açıklama yapması bekleniyor.

Magazin kulislerinde "Sadece program yorumlarıyla ilgili olsa, çocuklarından bile uzak durmasını isteyecek kadar farklı bir karar için başvurmazdı" yorumları yapılırken, bu gizemli hikaye bakalım nasıl çözülecek? Ayrıca İlker Koç’un Sibel Can’a şiddet uyguladığı (Sibel Can tarafından) iddiaları da ortaya atıldı. Bu karışık ve gizemli olayın devamı ve sonucu merakla bekleniyor.