Abone Ol

Sibel Can içini döktü! Boşanma kararıyla şok yaşadım!

Saba Tümer'in programına konuk olan Sibel Can, yeni albümü ve boşanma süreciyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Sibel Can içini döktü! Boşanma kararıyla şok yaşadım!

Sibel Can, yeni albümü 'Benim Adım Aşk' için neden fotoğraf çektiremediğini anlatırken "Tamamen zorunlu olarak bu şekilde ortaya çıktı. Aslında keyfim yoktu. Çünkü resim çektirecektim Amerika'dan döndükten sonra" diyerek aslında herkesin beklediği o soruya canlı yayında yanıt verdi.

Saba Tümer'e de atıfta bulunarak "Senin de acaba ne zaman sorsam dediğin olay gerçekleşti" diye sözlerine devam eden Sibel Can, Tümer'in "Doğru zamanı bekliyordum Sibel. Şimdi ısıtıyordum seni" şeklindeki sözlerine gülerek bir şarkısıyla Tümer'e yanıt verdi: "Sen beni çantada keklik mi sandın."

O ŞARKIYI BİR YIL ÖNCE ALMIŞTIK

Son albümündeki söz ve müziği Tarkan'a ait olan 'Çantada Keklik' isimli şarkıdaki sözlerin, boşanmak üzere olduğu eşi Sulhi Aksüt'ü anlattığıyla ilgili söylentileri de soran Saba Tümer'in sözleri üzerine Sibel Can, konuya açıklık getirdi. Can, "Ne alakası var. Bir yıl önce alınan bir parça. Artık aslında o kadar çok şey konuşuluyor ki cevap vermek bile doğru değil" diye konuştu.

MİAMİ'YE GİDERKEN BÖYLE BİR KARAR YOKTU

Sibel Can, daha sonra boşanma kararı almasıyla ilgili olarak süreci anlattı.

"Böyle bir karar aldım. Bu karar Miami'deyken ortada bile yoktu. Miami dönüşü böyle bir karar aldım. Herkesin saygı duymasını rica ediyorum" diyen Sibel Can, Aksüt ile iyi-kötü 10 yıl paylaştığını ve bir evladı olduğunu vurguladı.

TATSIZ BİR ORTAMLA KARŞILAŞMIŞ

"İyi kötü çok özel günlerimiz oldu. Fazla detaya girmek istemiyorum. Bu kararım nettir" açıklamasını yapan Sibel Can, mahkemelerinin Eylül ayında olduğunu belirterek "Herkesin yolu açık olsun. Yapacak hiç bir şey yok. İşte Miami dönüşü öyle tatsız bir ortamla karşı karşıya gelince böyle bir karar aldım. Aslında hiç öyle bir şey yoktu. Herşey yolunda gidiyordu ama olmadı" şeklinde konuştu.

ÇOK ÖZEL BİR SEBEPTEN DOLAYI

Saba Tümer'in "Bir anda mı?" sorusuna da Sibel Can, "Evet Miami dönüşü özel, çok özel bir sebepten dolayı böyle bir karar aldım. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun" yanıtını verdi.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİMDEN GELMEDİ

Albüm çalışmalarını sürdürürken boşanma kararı alan ve farklı bir sürece giren Sibel Can, herşeyin çok planlı gitmesine karşın araya böyle bir olay girince fotoğraf bile çektiremediğini belirtti.

BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADIM

Sibel Can, yaşadığı duyguları anlatırken 'şok' ifadesini kullanarak "Kendimi iyi hissetmedim. Kameraların karşısına geçip poz verecek bir ortamım yoktu. Çok kötüydü. Büyük bir şok yaşadım. Bayağı da sürdü bu. Uzun sürdü. Yaklaşık bir ay sürdü" açıklamasını yaptı.

ALBÜM TASARIMINI ÇOCUKLARIM YAPTI

Özel hayatında zor günler geçirirken albüm için fotoğraf çektirme gücünü kendisinde bulamadığını ifade eden Sibel Can, "Ben zaten sesimle yorumumla herkes beni seviyor. Fotoğraf olsa da olur olmasa da olur. Önemli olan şarkılarım diye düşündüm ve içimden gelmedi fotoğraf çektirmek" diye konuştu.

Albümün bu şekildeki tasarımının biraz gizem de kattığını, Tarkan'ın da kendisine benzer bir yorumda bulunduğunu anlatan Sibel Can, "Tamamen bu albümün tasarımını benim çocuklarım yaptı. Yazı karakterini Melisa, rengini Emircan, Emir hep beraber seçtiler. Kalpleri Emir düşündü, beyaz kalpler. Böyle farklı bir albüm oldu. Hayatıma da yeni bir sayfa açmış oldum. Herşeyde bir hayır vardır" dedi.

ÇOCUKLARI UZAK TUTMAYA ÇALIŞIYORUM

10 yıldır evli olduğu ve oğlu Emir'in babası Sulhi Aksüt ile ayrılık kararını çocuklarının nasıl karşıladığıyla ilgili soruya da Sibel Can, "Aslında hiç böyle yüz göz olmadık. Çünkü öyle bir karar aldım Engincan ve Melisa şu anda Los Angeles'ta. Okula gönderdim onları. Emir daha farkında değil" diyerek onları uzak tutmaya çalıştığını ve zaman içinde alışacaklarını belirtti.

Can, "Sonuçta Allah ölüm acısı vermesin. Herşeyin başı o. Hepimiz için zor olacak. Kolay değil. Çünkü 10 yıl iyi kötü bir çok şey paylaşıldı, unutulmayacak şeyler yaşandı ama saygı duymak lazım. Buraya kadarmış" diye konuştu.

En doğru kararın bu olduğunu vurgulayan Sibel Can, kararında net olduğunu da sözlerine ekledi.

Televizyon Gazetesi