Abone Ol

Sibel Bilgiç'in konuşulan pozlarının hikayesi!

Modacı Seval Birinci'nin röportajı için kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı Sibel Bilgiç, VİP Etiler dergisine ilginç pozlar verdi.

Sibel Bilgiç'in konuşulan pozlarının hikayesi!

O çekimlerin hikayesini Seval Birinci bakın nasıl anlatıyor...

İŞTE SİBEL BİLGİÇ'İN O FOTOĞRAFLARI

Yoğun bir ay geçiriyorum; 2013 yeni koleksiyonumu hazırlıyorum. Bir yandan Bodrum'daki defilemin hazırlıkları inanılmaz yoğun geçiyor. Kısaca sizlere Bodrumdaki defilemden bahsedeceğim. Mini bir "Beach Defilesi" gerçekleştirdik. Higlite Hotel'de Moon Beach'de 2 hafta önce Moon Beach'in açılışına davetliydim. Sevgili Erkan Ünal "burada Sexyy-s'in Defilesini yapalım mı? Ne dersin? Dediğinde hemen kabul ettim.

Modellerim hazırdı Davetlileri Organize etmemiz gerekiyordu. Davetli listemizi de 1 hafta içinde oluşturup, herkese gönderdik. Sıra defiledeydi. Bende bir heycan,  bir stres, sormayın! Sanki ilk defa defile yapıyorum, neyse .. Bu defileyi de, güzel bir şekilde organize ettik. Şimdi sıra sinüzit ameliyatımdaydı. Maalesef 3 sefer Ameliyat olmama rağmen sorunumu gideremediler. Bu seferki doktorum kesin sorunu halledeceğini Söylüyordu. Defileden döner dönmez doğru ameliyata alındım. Biraz ağır geçti bu seferki ameliyatım.

Şükür şimdi iyiyim. Hastahanede kendime geldiğimde canım Arkadaşım sibel bilgiç beni aradı." Geçmiş olsun" diye.. Aradından hastahaneye geldi.. Sibelin albümü yeni çıkmıştı, yanında bana albümünü getirdi.  Süperdi! Bayıldım!

"Aşk çarpsın beni" muhteşem bir parça. Klibini de izledim, klipde muhteşemdi Hemen sevgili Sibel Bilgiç'e "Hadi senle yarın çekim yapalım" dedim. Şaşkındı. "Yeni ameliyat oldun, nasıl olucak? Benim de programım yoğun!" Dedi ve sonunda Sibel'i ikna ettim.

Ertesi gün benim evin bahçesindeydik. Ameliyatlı  olduğum için başka bir yerde çekim yapamazdık ama iyi ki de benim bahçemde yapmışız.

Karelerde göreceğiniz gibi yeşilikler içinde Sibel'in bu birbirinden güzel fotorafları ortaya çıktı. Ve tabii ki bu güzel karelerde Ercan Dursun'un katkıları çok büyük. Bu çekimde ben olmayacaktım. Tabii ki şiş suratımla, tamponlu burnumla feciydim. Ama Ercan ne yapıp yapıp beni kandırdı. Tamponu çıkartık bir kare resim çektik.

Çekim öncesi Sibel'i bir sürpriz bekliyordu. Show tv, Show klüp ve "Yaz süprizi" programları Sibel'i bekliyordu, özel röpörtaj için Sibel'in röportajı biter bitmez biz keyifli çekimimize başladık. Sibel'in  birbirinden şık kıyafetleri Hepsi ayrı güzellikteydi. Ben bej rengi bu dantel eteği ile mercan rengi gömleğine bayıldım. Mercan Sibel'e çok yakıştı. Paçasındaki fermuar aksesuarlı deri pantolunu da beyaz gömleğiyle çok şıktı. Dore straplez elbisesine değinmeden geçemeyeceğim. Masum  sexy ve zarifti. Masumiyet sexy ve Zerafeti aynı anda yakalamak çok zor. Sevgili Sibel Bilgiç bunu başardı. Beyaz straplez mercan çiçek baskılı bu sempatik elbise içinde masum bir prensese benziyor Sibelciğim.

Sevgili arkadaşım Sibel'in Yeni albümünü dinlemediyseniz, hemen dinlemelisiniz. "Aşk çarpsın beni" gerçekten çok güzel.

Canım arkadaşım Sibel Bilgiç'e yoğun temposuna rağmen bana vakit ayırdığı için çok teşekkür ediyorum.

Sevgiyi, yazın sıcaklığını, huzuru her zaman içinizde hissedin. Sevdiklerinizle sağlıklı, huzur dolu, mutlu bir ay diliyorum.

Sevgiler

Seval Birinci