Abone Ol

Show TV'nin Son Dizisi de Ekranlara Veda Ediyor!

Show TV, uzun süredir yayın akışında dizi bulundurmamasıyla birlikte son dizisi Şahsiyet de ekranlara veda ediyor.

Show TV'nin Son Dizisi de Ekranlara Veda Ediyor!

Dizide Nevra ismiyle tanınan oyuncu cinayetlerin bir kızın intikamı için işlenen cinayetler olduğundan bahsediyor. Agah’ın üzerinde kedi karakterli kostümler olduğu görülüyor ve sokakta da bu kostüme benzer kıyafetler giymiş olan gençler bulunuyor.

Aslına bakıldığı zaman Şahsiyet isimli dizinin ilk olarak Puhu TV adı verilen platform üzerinden yayınlandığını görüyoruz. Fakat ardından belli bir müddet zaman geçmesinin hemen ardından dizi SHOW TV kanalında yayın akışına girdi. PUHU TV adlı platformda yayınlanan bölümleri Show TV'de izleyicisi ile buluştu.

Geçtiğimiz günlerde Show TV’nin Kahraman Babam ve Cam Tavanlar adlı dizilerini de finale soktuğunu izleyiciler biliyor. Buna göre Show TV’nin şu an yayında bulunan tek dizisi bilindiği üzere Şahsiyet dizisidir.

Şahsiyet Dizisi Ödüllü mü?

12 bölüm çekimi yapılmış olan bu dizi herkes tarafından sevilen Haluk Bilginer’in Emmy ödülünü kazandığı dizi olarak biliniyor. Dizinin yönetmeni Onur Saylak diziyi başarılı bir şekilde yönetmiştir.

12 bölüm çekimi yapılmış olan Şahsiyet dizisinin şu ana kadar 9 bölümü yayınlandı. Bu durumda dizi 3 bölüm sonra yani 12. Bölümünde yani Eylül ayında final yaparak izleyicilerine veda edecek. Bu durumda Show TV’nin yayın akışında bulunan son dizisi de kanaldan ayrılmış olacak.