Abone Ol

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çukur dizisi, merakla beklenen 48. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi.

Yeni fragmanda; Cumali ve Selim'in kucaklaşması dikkat çekerken, birden işin rengi değişiyor. Selim'e sopayla vurmaya başlayan Cumali, kardeşi Kahraman'ı koruyamamanın hesabını soruyor.

Pazartesi günleri izleyici karşına çıkan dizide; Vartolu, aileden gizli arkadan iş çeviriyor olmanın yükünden kurtuluyor. Oğlu olduğunda dağıttığı lokumlardan bir tanesini, Yamaç için ayırması duygusal anlara sahne oluyor. Vartolu, oğlunu kurtarmadan, İdris'in kucağına torununu vermeden mücadeleden vazgeçmiyor. Çukur 48. bölüm fragmanı merak ediliyor.

ÇUKUR DİZİSİNİN 48. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Reyting rekorları kıran ve zirvenin vazgeçilmezi olan Çukur'da Vartolu'nun sakladığı sır tüm dengeleri değiştiriyor. Cumali ve Yamaç arasındaki duygusal konuşma yürekleri dağlıyor. Selim'in de Cumali'nin karşısına çıkmasıyla Koçovalılar, ayağa kalkmaya ve yeniden bir araya gelecek olmanın sinyallerini vermeye başlıyor. Çukur 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak konusu...

Dün yayınlanan son bölümde; Yamaç, Vartolu ve Cumali Çukur’a giriyor. Çeto ve Cumali’yi öldürmek isterken, Cumali’nin de aralarında olduğu bir çok kişi ölüyor. Herkes büyük şaşkınlık içinde ne olduğunu anlamaya çalışırken, Vartolu’nun kabus gördüğü anlaşılıyor.

Vartolu, ailesinin arkasından iş çevirdiği için vicdan azabı çekiyor. Fakat oğlu ve Saadet için her şeyi göze alıyor. İdris, Meliha’nın yanına gider ve Meliha’nın öldürmüşken niye beni yaşattın sorusuyla karşılaşır. İdris ise yardım edenin kendisi olmadığını söyler.

Yardım eden kişi ise gizemini korur. Vartolu’nun planları Aliço’nun bebeğin izini bulmasıyla sona erer. Yamaç her şeyi öğrenir. Bütün planları alt üst olan Yamaç, dertleşmek, içini dökmek için nefesi Sena'nın yanında alır. Sena'nın yanında gözyaşlarına boğulan Yamaç'ın durumu Sena'yı da üzer.

Bahaneyle Yamaç'ın yanından ayrılan Sena'nın, karnını tutması hamile olduğunu düşündürür. Selim, Sultan'ın desteğiyle kızı ve eşini görmeye gider. Sonrasında ise abisi Cumali'nin yanına... Cumali'nin has adamı Veysel Karakuzulardan...

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği dizi son zamanların sevilen oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ı aynı yapımda buluşturuyor. Çukur dizisinin yeni bölümü 24 Aralık Pazartesi akşamı sizlerle.