Abone Ol

Show Tv'nin Doktorlar'ı Twitter'da nasıl alay konusu oldu?

MEDYAFARESİ ÖZEL- Show TV'nin sürekli Doktorlar dizisinin tekrarlarını yayınlaması Twitter'da espri patlamasına yol açtı. Gülmekten kırılacaksınız...

Show Tv'nin Doktorlar'ı Twitter'da nasıl alay konusu oldu?
İŞTE TWİTTER'DA DOKTORLAR DİZİSİYLE İLGİLİ GÜLDÜREN YORUMLAR..

Sergen Seven
Gelecek sezon için güçlerini birleştirme kararı alan SHOW TV ve FLASH TV'den yılın televizyon programı.. "HALAY ÇEKEN DOKTORLAR"

ege bamyası
(niyet ettim allah rızası için bugünkü doktorlar şakamı yapmaya) digiturk bilgi ekranında yazana göre bitmesine daha 240 dk var. teşekkürler

Ferdi Carrefour
Korkum gerçekleşiyor; Stockholm Sendromuna teslim oluyorum.. tv'de 4 saattir Doktorlar açık ve kanal değiştiren kardeşime kumanda fırlattım.

Hayali Karakter
Bu sabah İzmir-İstanbul karayolunda meydana gelen kazada yaralanan kişilere ilk müdehaleyi,bütün gün "Doktorlar" izleyen bir vatandaş yaptı.

Selim Çiprut ®™
Bayram'da Show Tv ekranlarında: Doktorlar-Bayram Arifesi Özel ...Doktorlar-Bayram Özel...Doktorlar-Bayram 2.Gün Özel...

Ersin Kılıç
Show TV'de müthiş bir macera filmi başlıyor, kaçırmayın derim. Şaka lan şaka gene Doktorlar oynuyor.

Nazende Afakoğlu
Geçen yolda bi yaralı gördüm"açılın ben tüm yaz Doktorlar izledim"dedim o an böyle bi umut ışığı oldum.Teşekkürler Show tv teşekkürler Kutsi

Ceylan Capa
Doktorlar varken Star'i açmam saçma oldu ama bugünlük Show Tv beni affetsin yarin kaldigim yerden izlerim nasil olsa..;)

Ümit Erdim
Inşallah imralı'daki şerefsizin televizyonu bozukturda hep show tv açıktır. Doktorlar çilesi çekerde belki hastalıktan kıvranır.

arzu uzunali
doktorlar dizisini izledikçe güvenim sarsıldı. doktorların böyle eli işte gözü oynaştaysa bana yanlışlıkla kolonoskopi yapılmış olabilir.

@zaytungnews:
Kadir Gecesi'nde Doktorlar dizisinin mevlüt okutulan bir bölümünü yayınlayan Show TV,izleyicilerden takdir topladı."

Ercan Elmas
Show TV 2012 yayın akışı: "Survivor Doktorlar, Doktorlar Sizsiniz Türkiye, Canlı Doktorlar, Muhteşem Doktorlar, Adını Doktorlar Koydum..."

Skolastik Retikulum
Bazen gercekten beynimin olmadigini falan dusunuyorum. Doktorlar izleyp agladigim yetmiyo gibi ayni bolumu 3.kez izleyip yine agladim.?

tanerolcaykeles
Facebook'da eğitim kısmına Show Tv - Doktorlar Lisesi ya da Show Tv - Doktorlar Üniversitesi yazanlar var, gördüm yani.. :)

Freedom Forever
Torino kefeni, karadelikler, Darwin... Tarih, astrofizik ve biyoloji diplomalarımı aldıktan sonra bi' de Doktorlar'ı izledim mi tamam.

Beste S.
Doktorlar izlemekten daha manyak bir fikrim var! Tamam, yok...

OBAMA VE AİLESİ GÜNDE 8 SAAT DOKTORLAR İZLİYOR