Abone Ol

Show TV'nin Bahar dizisinde senaryo değişikliği!

Show TV'de yayımlanan Bahar dizisinde senaryo değişikliği. Ev hanımı olarak setlere geri dönen Demet Evgar bakın bu kez dizide ne oluyor...

Show TV'nin  Bahar dizisinde senaryo değişikliği!

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Bahar' dizisi ilk bölümünde seyircinin beğenisi topladı. Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı Bahar dizisinin 2. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Dizinin yeni bölümlerinde artık başka bir Bahar göreceksiniz. Bahar ev hanımı olarak değil doktor olarak seyircilerin karşısında olacak.

MF Yapım imzalı Show TV'nin yeni dizisi Bahar, fedakar kadınların hikayesini ekrana taşıyor.

Senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı dizi, büyük hayallerle tıp okuyan, sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar’ın ani bir hastalıkla değişen hayatına ve dönüşümüne odaklanıyor.

 BAHAR DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Aydınlık'ın derlediği habere göre; Hastaneden taburcu olup evine dönen Bahar (Demet Evgar)’ı, Nevra (Hatice Aslan) ve Timur (Mehmet Yılmaz Ak) büyük bir “geçmiş olsun” kutlamasıyla karşılar. Fakat Bahar’ın bu kutlamada yaptığı konuşma ve sonrasındaki değişimi, Timur ve Nevra’yı tedirgin eder. Bahar’ın aklından neler geçtiğini, ne yapmayı planladığını kimse kestiremez. Hayatına dair alacağı büyük kararla tüm dengeleri sarsmaya kararlıdır. Bahar’ın en büyük destekçisi Evren(Buğra Gülsoy) olacaktır.

Aynı zamanda Bahar-Ti