Abone Ol

Show TV'de üzücü gelişme! İki isim daha Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrıldı

Settar Tanrıöğen'in sağlık sorunları nedeniyle veda ettiği Kızılcık Şerbeti dizisinden iki oyuncu daha ayrıldı

Show TV'de üzücü gelişme! İki isim daha Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrıldı

Kızılcık Şerbeti dizisinin setinde üzücü gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Daha önce Settar Tanrıöğen'in sağlık sorunları nedeniyle veda etmesiyle sarsılan dizi, şimdi de iki önemli ismin ayrılığıyla gündemde.

Kızılcık Şerbeti'nin hayranları, bu ayrılıkların dizinin hikayesi ve akışı üzerinde nasıl bir değişiklik yaratacağını endişeyle bekliyor.

Birsen Altuntaş tarafından paylaşılan habere göre; Kızılcık Şerbeti’nin dün akşam ekrana gelen tanıtımı büyük merak uyandırdı. Çimen’in evli sevgilisiyle imam nikahı kıydığını öğrenen Kıvılcım’ın sinir krizi geçirdiği anlar büyük yankı uyandırdı. Cuma akşamı ekrana gelecek bölüm iple çekilirken dizi cephesinden iki ayrılık haberi geldi.

 Yeni bir değişiklik olmazsa 7 Haziran’da sezon finali yapması planlanan Kızılcık Şerbeti’nde Ertuğrul rolüne hayat veren Kayra Şenocak ile Ertuğrul’un kızı Mihri’yi canlandıran yetenekli genç yıldız Gizem Yanık diziye bu hafta veda edecek. İki oyuncunun 55. bölümde hikâyelerinin biteceği belirtildi. Ertuğrul ve Mihri karakterlerinin seyirci sevdiği için sezon başında planlanandan daha uzun süre dizide kaldıkları öğrenildi.