Abone Ol

Show TV'de Genel Müdür koltuğuna kim oturdu?

Ciner Medya Grubu'nda hareketlilik sürüyor. 4 yıldır Genel Müdür olarak görev yapan Suavi Doğan bu görevden ayrıldı, yerine bakın kim atandı?

Show TV'de Genel Müdür koltuğuna kim oturdu?

Ciner Medya Grubu çatısı altında yayın yapan Show TV kanalında çok önemli bir gelişme yaşandı. 2015’ten bu yana kanalın Genel Müdürlüğü’nü yürüten Suavi Doğan‘ın kanalla yolları ayrıldı.

Show TV Genel Müdürlüğü görevine, Ciner Medya Grubu Genel Koordinatörü Didem Ciner'in 15 yıldır birlikte çalıştığı ve halen Ciner Yayın Holding Kurumsal İletişim Grup Direktörlüğü görevini sürdürmekte olan Esra Baydar atandı.

Atama kararını çalışanlara Didem Ciner duyurdu:

2007 yılından itibaren Ciner Grubu'nda Kanal 1 ve sonrasında Bloomberg HT'de üst düzey yöneticilik yapan, 2013 yılından itibaren önce C Yapım, sonrasında Show TV Genel Müdürlüğü görevlerini üstlenen ve Ocak ayı sonu itibariyle aramızdan ayrılarak, başarılı kariyerini farklı projelerle devam ettirmek isteyen değerli çalışma arkadaşım Semih Suavi Doğan'a bugüne kadar yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, izleyeceği yeni yolda da başarılarının devamını diliyorum.

Bu vesile ile kendisinden boşalan Show TV Genel Müdürlüğü görevine, halen Ciner Yayın Holding Kurumsal İletişim Grup Direktörlüğü görevini sürdürmekte olan Esra Baydar atanmıştır.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu olan Baydar, yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi İletişim Stratejileri ve Halkla İlişkiler alanında tamamlamıştır. 2004 yılından bu yana Ciner Grubu'nun medya şirketlerinde Kurumsal İletişim departmanlarının yöneticiliğini üstlenen Esra Baydar'a yeni görevinde başarılar diliyorum.

SHOW TV'YE VEDA ETTİ

4 yıldır Show TV Genel Müdürlüğü görevini yürüten Suavi Doğan, çalışma arkadaşlarına kurum içi yolladığı bu e-posta ile veda etti:

Değerli çalışma arkadaşlarım

Geçtiğimiz 5 yıl boyunca sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük gururdu.

Şimdi olduğum yerden geriye dönüp bakınca, temposu çılgınca geçen bu muhteşem yıllarda sizlerle beraber yaptığım bu eşsiz yolculuğun hayatımın en kıymetli tecrübesi olduğunu daha net görüyorum.

Bunca çabanın sonunda Show TV'nin geldiği noktayı görünce gurur duymamak mümkün değil.

Ancak bazen vites küçültmek gerekiyor ve ben tam da bu noktadayım.

Şimdi dışarıdan bir seyirci olarak Show TV'yi takip edip, kanalın yeni başarılarıyla gururlanıp ben de oradaydım demek zamanı.

25 yıl boyunca çeşitli zamanlarda hem yapımcı hem de yayıncı olarak hizmet ettiğim ve beni bir televizyoncu olarak inanılmaz geliştiren bu kurumun soyağacında adımın olmasının benim için büyük bir onur olduğunu bilmenizi isterim.

Bu vesile ile sadece Show TV değil, 12 yıllık Ciner Yayın Holding maceramın her döneminde yolumu açan ve desteğini bir gün bile eksik hissetmediğim Sayın Didem Ciner'e saygı ve sevgilerimi sunmak isterim. Benim için unutulmaz yıllardı. Hatalarım olduysa affola.

Bizlere böyle bir çalışma alanı yarattığı ve teslim ettiği için Sayın Turgay Ciner'e saygılarımı iletiyorum. Sayelerinde buradan, zihnimde dünya kadar tecrübeyle ayılıyorum.

Ayrıca her zaman bize hoşgörüyle yaklaşıp, tecrübelerini esirgemeyen Sayın Kenan Tekdağ'a da çok teşekkür ederim.

Ve sevgili ekibim,

Ne olduysa beraber oldu, ne yaptıysak beraber yaptık. İyi gün de bizim kötü gün de.

Bayrağı devrettiğim sevgili arkadaşlarım Sn. Aynur Demirtaş ve Sn. Esra Baydar ile benimle yakaladığınız uyumu yakalayacağınızdan ve onlarla beraber yeni fenomenler yaratacağınızdan en ufak bir şüphem yok.