Abone Ol

Show Haber'i korona vurdu: Pınar Erbaş ekrana çıkmıyor

Habertürk'te "Burası Haftasonu" isimli programı sunan ünlü ekran yüzü Oylum Talu'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Covid-19 testi pozitif çıkan bir diğer isim ise Show TV'de hafta sonu haberlerini sunan ünlü ekran yüzü Pınar Erbaş oldu.

Show Haber'i korona vurdu: Pınar Erbaş ekrana çıkmıyor

Medyadaki Covid-19 dalgasının boyutları her geçen gün büyüyor.

Haber Global'de aralarında Genel Yayın Yönetmeni Faruk Demirel'in de olduğu 55 kişinin Covid-19 yakalandığını duyurmuştuk.

Salgının vurduğu bir diğer adres ise Ciner Medya Grubu olmuştu.Ciner Medya Grubu'nun Ankara Bürosu'nda görev yapan Show TV Ankara Temsilcisi Sibel Erdem, iki muhabir, bir montajcı ve bir editör olmak üzere toplam 5 kişide koronavirüs tespit edilmiş, aynı binada bulunan Habertürk'te ise teknik kadro ağırlıklı olmak üzere 5 kişinin testleri de pozitif çıkmıştı.

Habertürk spikeri Mehmet Akif Ersoy da önceki gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurmuştu.

Ciner Medya Grubu'ndan iki yeni korona haberi daha geldi.

Ciner Medya Grubu'nun haber kanalı Habertürk'te "Burası Haftasonu" isimli programı sunan ünlü ekran yüzü Oylum Talu'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Covid-19 testi pozitif çıkan bir diğer isim ise Show TV'de hafta sonu haberlerini sunan ünlü ekran yüzü Pınar Erbaş oldu.

Show Haber'i korona vurdu: Pınar Erbaş ekrana çıkmıyor - Resim: 1

Erbaş'ın testinin pozitif çıkması nedeniyle Show TV'nin bu akşamki hafta sonu haberlerini Ece Üner'in sunacağı öğrenildi.