Abone Ol

Show haber ekibi Kandil'e girdi! Karayılan ne dedi?

Show haber ekipleri Korcan Karar ve Ozan Pezek Kandil'de Murat Karayılan'la röpörtaj yaptı. İşte ayrıntılar.

Show haber ekibi Kandil'e girdi! Karayılan ne dedi?

Show TV haber ekibi Kandil'e girdi, Murat Karayılan'la röportaj yaptı. Açılım süreci medyanın da habercilik açılımına vesile oluyor. Bütün gazete ve TV kanalları arasında amansız bir haber yarışı var. İşte bu rekabet ortamında dün akşam Show TV ana haber ekibi bombayı patlattı.

Show TV ana haber bülteninde sıcağı sıcağına anons edilen haber gündemin odağına oturacak gibi gözüküyor. Neden mi? Çünkü Show TV haber ekibi Kandil'e girdi, Murat Karayılan'la röportaj yaptı. Haberin kahramanları ana haber bülteninde Ali Kırca'nın konuğu oldular. Hem de havaalanından direk sütüdyoya gelerek, ayaklarının tozlarıyla canlı yayında haberi anons ettiler.

NASIL GİTTİLER, NELER SORDULAR?

Show haber yayın koordinatörü Korcan Karar, Show TV haber müdürü Ozan Pezek ve kameraman Mesut Gengeç'ten oluşan Show haber ekibi zorlu, tehlikeli ve hayli uzun bir yolun ardından Kandil'e varmış. 10 saatin üstünde bir kara yolculuğu yapmışlar. Hatta yolun önemli bir bölümünü İran sınırında kaçakçılar aracılığıyla katetmişler. Onlarca kontrol noktasından kimliklerini gizleyerek geçmişler. Sonunda belirlenen noktaya varmayı başaran Show haber ekibi Murat Karayılan'la 3 saaatlik bir röportaj yapmış.

Röportajı yapan Korcan Karar çok iddialıydı. 'Sorulmayanları sorduk, çok net sorduk, en önemli ve en çok merak edilen herşeyi sorduk' gibi iddialı ifadelerle röportajın önemini anlatmaya çalıştı.

Ali Kırca ise ekibinin imza attığı bu önemli haberin gururunu yaşadı canlı yayında. Röportaj bu akşamdan itibaren Show TV ana haber bülteninde yayınlanmaya başlanacak.