Abone Ol

Show Haber Acun'un kızı Leyla'yı kim olarak tanıttı?

"Var mısın Yok musun"un final bölümünü haberleştiren Show Haber, büyük bir hataya imza attı. Bakın, Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla'yı nasıl tanıttılar...

Show Haber Acun'un kızı Leyla'yı kim olarak tanıttı?

Aman ki ne aman!... Show Haber Merkezi, pazar gecesi uzun atladı. Acun Ilıcalı, cumartesi akşamı "Var mısın Yok musun?"da dünyaca ünlü aktör Bruce Willis ve eşi Emma Heming'le muhteşem bir kapanış programı yaptı. Programın sonlarına doğru Acun'un iki küçük kızı da stüdyoya gelip, konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Acun'un büyük kızı Leyla'nın bağırmaktan sesi kısılmıştı. Acun canlı yayında tedavinin nasıl geçtiğini filan sorup, miniği bıcır bıcır konuşturdu ve şarkılar söyletti.

Ertesi gün ise Show Ana Haber'de "Var mısın Yok musun?" un final gecesi haberi verildi. Ama büyük bir hata ile... Haberde, "Var mısın Yok musun?" da Acun'un sohbet ettiği minik Leyla'nın ses tellerinden rahatsız olduğu ve programdan elde edilecek gelirle tedavisinin yapılacağı duyuruldu. Oysa minik Leyla, Acun'un kızıydı, rahatsızlığı geçiciydi ve programda toplanan para "Bir Dilek Tut" Vakfı'na aktarılacaktı.

Bu arada "Var mısın Yok musun?" un ardından üzüntüyle mendil sallayanlara müjdem var. Program ekrana sadece uzun bir ara verecek. Acun Ilıcalı ve programı büyük ihtimalle Eylül ayında bu kez "1 Milyon Lira"lık kutularıyla Show TV ekranlarına geri dönecek.

Yüksel Aytuğ - Sabah