Abone Ol

Sharon Stone kendisini sekse zorlayan yapımcıyı ve aktörü ifşa etti

Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Sharon Stone, henüz gençken kendisini seks yapmaya zorlayan prodüktör ve aktörün ismini söyleyerek ifşa etti.

Sharon Stone kendisini sekse zorlayan yapımcıyı ve aktörü ifşa etti

Dünyaca ünlü oyuncu Sharon Stone daha önce üstü kapalı bir şekilde yaptığı ifşaları detaylandırarak gündem oldu... 

Ünlü oyuncu 2021 yılında isim vermeden iddialarla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. 1990'larda yaptığı filmlerle bir döneme damga vuran Stone'un o dönemde rol aldığı bir filmde "ekran önünde kimya yakalanması" için başrolü paylaştığı oyuncu ile seks yapmaya zorlandığını söyledi. 

 


Play Video

Stone o dönemde yaptığı açıklamalarda film, yapımcı ve başrol oyuncusunun isimlerini açıkladı. Stone, kendisini seks yapmaya zorlayan prodüktörün isminin Robert Evans olduğunu söylerken ünlü oyuncu Billy Baldwin'in de rol arkadaşı olduğunu söyledi. 


İkili 1993 yılında vizyona giren Sliver isimli yapımda rol almıştı. 

 

Paramount isimli yapım şirketini uzun yıllar yöneten Evans 2019 yılında yaşamını yitirmişti. Godfather, Italian Job, The Great Gatsby ve Chinatown gibi filmlerin de yapımcısı olan Evans'ın filmi Stone'un Temel İçgüdü filminden önce şöhret basamaklarına çıkmasına yardımcı olmuştu.

Stone, Evans'ın kendisine, "Ben Ava Gardner ile yattım sen de Billy Baldwin ile yatmalısın çünkü onunla seks yaparsan Baldwin'in performansı daha iyi olur. Billy'nin filmde performansının daha iyi olmasına ihtiyacımız var" dediğini söyledi. 

Stone, Temel İçgüdü filminde başrolü paylaştığı Michael Douglas ile böyle bir olay yaşamadığını söylerken, "Michael Douglas'la sevişmek zorunda kalmadım. Michael işe gelirdi ve doğru şekilde çalışırdı, repliklerini söyler, prova yapar ve işini bitirirdi" dedi.

ÇOK SERT YANIT GELDİ
Öte yandan iddialara Baldwin'den yanıt geldi... Eski adıyla Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X'te konuşan Baldwin, "Sharon Stone'un bunca yıl sonra  neden benim hakkımda konuşmaya devam ettiğinden emin değilim. Bana hala aşık mı yoksa bunca yıl sonra onun tekliflerini reddettiğim için halen incinmiş durumda mı" dedi.

Baldwin, Stone'u da tehdit etti. Baldwin, "Onun hakkında başını döndürecek kadar çok pisliğim var ama sessiz kaldım" dedi. 61 yaşındaki Baldwin, "Acaba bir kitap yazıp Sharon'la ilgili pek çok rahatsız edici, müstehcen ve profesyonel olmayan hikayeyi anlatmalı mıyım? Bu eğlenceli olabilir" ifadesini kullandı.billy baldwin