Abone Ol

Sezen Aksu’nun Cihangir'deki özel buluşmasında kimler vardı?

Gözlerden uzak yaşantısıyla bilinen ünlü şarkıcı Sezen Aksu, Cihangir'de bir "dost meclisinde" ortaya çıktı. Masadaki isimler ise dikkat çekti...

Sezen Aksu’nun Cihangir'deki özel buluşmasında kimler vardı?

Gazeteci Tuğrul Eryılmaz, "Sezen'le 'senede bir gün" başlıklı yazısında Sezen Aksu ile Cihangir'deki buluşmasını kaleme aldı. Birçok ünlü ismin yer aldığı masada DEM Parti Şırnak Milletvekili ve Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan'ın da yer alması dikkat çekti.

Yazının ilgili kısmı şöyle:

 "Pazartesi günü benim için yılın en önemli günlerinden biriydi. Çünkü biliyorsunuz, biz Sezen Aksu ile her sene bir kere buluşuruz! Geçen sene Yıldırım Türker'in evindeydik, bu kez herkesten gizli HomeRoom'da buluşmaya karar verdik. Ben herkesten gizli olduğunu düşünüyordum ama daha biz oturur oturmaz Üç Kız Kardeş'in jönü Berk Ergüven damladı. Tabii tahmin edersiniz, o gelince benden daha iyi arkadaşı olan oyuncu Nihal Yalçın da damladı. Tam masada çok şarkıcı ve artist olmasından şikayet ediyordum ki dramaturg-yazar Yıldırım Türker de geldi. Tiyatroydu, müzikti, şarkılardı diye konuşurken tek eksiğimiz bir siyasetçiydi. Merak etmeyin, o da geldi; vekilim Ayşegül Doğan her zamanki mekanımız HomeRoom'a çıkageldi.

Sezen Aksu, epey bir sene sonra da olsa Marianne Faithful ve Mick Jagger gibi 80 yaş konserleri yapar mı, bilmiyorum ama gece boyunca üzerine çalıştığı bir albümden bol bol bahsetti. Gerçi albüm kendisinin mi yoksa başkasına mı yapıyor, tam anlayamadım...

Sezen Aksu, Tuğrul Eryılmaz ve Ayşegül Doğan

Bu arada 10 yaşındaki torunum Asya da yeni keşfettiği Sezen Aksu ile buluşup onu çağırmadım diye bana çok kızdı. Artık seneye inşallah!"

Sezen Aksu, Nihal Yalçın, Tuğrul Eryılmaz ve Ayşegül Doğan.