Abone Ol

Seyhan Soylu'dan Survivor All Star'da Seks Yaşanıyor Dedi

Al Sana Haber'de yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Seyhan Soylu şimdide Survivor yorumuyla ortalığı karıştırdı

Seyhan Soylu'dan Survivor All Star'da Seks Yaşanıyor Dedi

Survivor 2022'de yarışmacıların performanslarının yanı sıra adada yaşanan ikili diyaloglar da konuşulmaya devam ediyor.

İddiaya göre Mert ve Sude arasında yarışmadan önce bir yakınlaşma oldu. Bir süredir aşk yaşayan ikili bu ilişkiyi gizli tutmayı tercih etti. Evrim'in oyun alanında Sude ve Mert'e 'aranız da bir şey mi var' diye sorması gerçekleri ortaya çıkardı.

Mert ve Sude'nin aşk yaşadığını öğrenen Ogeday, Sude'yi 'Mert'ten uzak dur' sözleriyle uyardı. Daha sonra Nisa, Sude'ye Mert'in dışarıda bir ilişkisi olduğunu söyleyip ihaneti ortaya çıkardı.

Gelişmeleri öğrenen Mert, Ogeday ve Nisa'yı özel hayata karışmakla suçladı.

Ogeday'a tepki gösteren Mert, "Benim burada değer verdiğim insanlar var. Çok değer verdiğim bir arkadaşım. Dün akşam buraya gelirken ağladığını gördüm. Açıkçası onun o kadar üzüldüğünü görünce çok üzüldüm, ne olacağını öğrenmeye çalıştım. Karşı taraftaki arkadaşlarımız Nisa ve Ogeday insanların özel hayatlarına burunları sokmaya başladılar. Kızın hoşuna gitmeyecek dedikodularda bulunmuşlar. Sude ve benim arkadaşlığım hakkında dedikoduda bulunmuşlar.' ifadelerini kullanmıştı

İşte tüm bu yaşananlar Al Sana Haber'de yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Seyhan Soylu'yu harekete geçirdi.Seyhan Soylu  Survivor yorumuyla dikkat çekti. Sık sık kavgaların yaşandığı Survivor'ı hiç izlemediğini söyleyen Sisi bir izleyicinin yorumunu açıklarken "Yani orada seks oluyor" yorumunda bulundu.

Seyhan Soylu yeni açıklamalarıyla gündemde yine yerini aldı. Youtube üzerinden yayınlara devam etme kararı alınan Al Sana Haber programında Seyhan Soylu'nun TV8'de yayınlanan Survivor All Star'la ilgili yaptığı seks yorumu herkesi şaşırttı.

Survivor'da yaşanan kavgaları yorumlayan Sisi ve ekibi bir izleyicinin yorumunu da ekrana taşıdı. Bir izleyici, "Eskiden açlıktan aşk meşk olayları olmazdı demek ki doyuyorlar" yorumunu yaptı. Seyhan Soylu'nun bu yoruma verdiği yanıt ise şaşkınlık yarattı.

Seyhan Soylu bu yorumun ardından “Yani orada seks oluyor demek istemiş” dedi. Ebru Polat’ın araya girmesinin akabinde kırdığı potu fark eden Sisi, “Aşkın içerisinde seks de var" diyerek yorumunu düzeltti.

Sisi, programın başında, aldığı duyumlara göre kuytu köşelerde buluşmalar yaşandığını öne sürdü.

Seyhan Soylu'nun bu yorumu çok konuşulacak