Abone Ol

Seyhan Soylu’dan Emre Uslu’ya tokat gibi yanıt

Seyhan Soylu Fethullah Gülen'in Başkalemi Emre Uslu'nun Twitter sayfasında eleştirmesi ile Yüzlerce Seyhan Soylu fanatiği Emre uslu'ya küfürler yağdırdı.

Seyhan Soylu’dan Emre Uslu’ya tokat gibi yanıt

Sisi lakaplı Seyhan SOYLU 'nun Osmanli Tv de misak-i Milli haberleri sunması fetö'nün baş kalemi Emre Uslu tarafından eleştirildi.

Soylu misakimilli hava durumunda Kerkük Musul Süleymaniye dışında Varna Selanik ile Türkiye sınırları içerisinde hava durumunda sundu.

Seyhan Soylu sunduğu Osmanlı TV kanalda hava durumuyla ilgili Osmanlıca sunumlarına ilave ederek herkesi şaşırttı.

Seyhan Soylu 2017 yılında yapmış olduğu eylemlerle milliyetçi vatansever büyük bir kitleye ardına aldı sosyal medyada ağustos ayı içerisinde en çok takip edilen kişi oldu.

2017 eylemleri içerisinde Yunanistan'a kaçan 8 apoletli haine bayrak açması, 20 Ocak Moskova'da Azerbaycan katliamıni anmak icin Kremlin Sarayı'na bayrak açması, bir sonraki eyleminde Hollanda bakanin Hollanda'ya sokulmaması skandalında Amsterdam'da kraliçe Bey adresini Sarayı'na Türk bayrağı Asması, cumhurbaşkanına indirin diktatörü diye Almanya'da Başbakanlığın önüne koyulan arabaya karşı eylem olarak Türkiye'de Alman konsolosluğunun önüne hamur cipini koyarak bir gece merkel'le geçirene arabamı hediye ediyorum demesi cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu eylemini arka çıkıp takdir etmesi övmesi, ardından Seyhan Soylu'nun G20 zirvesi için Almanya Hamburg a giderek Merkel'in karşısında bayrak açması bir sonraki eylemi Mısır'da Rabia işareti yapan Esma ölüm yıldönümünde kahire'de mezarlığını bulup Erdoğan'ın resmini Asması, en son 25 Eylül Kuzey Irak Kürt yönetimini bağımsızlik referandumunda Erbil'e giderek uluslararası aktivist olduğundan dolayı sınırdan Deport yemesi, bavulundan 10 metreye 20 metre boyunda Osmanli Bayrağı ile Turk Bayragi ve bayrağın altında da kürtlerin tek vatanı var o da Türkiye Cumhuriyeti yazması Erbil polisinin havaalanında seferber olmasına sebep oldu.

Kuzey Irak'tan Sınır dışı edilen Seyhan Soylu birçok siyasi görüşü ortak olarak yaptığı eylemlere destek vermesi hem AKP ve MHP hem de CHP'den destek bulması onu milli aktivist durumuna getirdi.

En son misakimilli hava durumunu sunarak bu sefer görsel bir eyleme imza atan Seyhan Soylu Fethullah Gülen'in Başkalemi Emre Uslu'nun Twitter sayfasında eleştirmesi ile Yüzlerce Seyhan Soylu fanatiği Emre uslu'ya küfürler yağdırdı.

Hazır cevap Seyhan Soylu 'ya Twiiter dan hemen Emre Uslu ya cevabını bir video çekerek verdi.