Abone Ol

Seyhan Soylu'dan Ahmet Hakan'a: Topun inşaata mı kaçtı?

Gazeteci Savaş Kalafat’ın moderatörlüğünü yaptığı Seyhan Soylu’nun yorumcu olarak yer aldığı Metro TV’deki Baba Haber’in konularından biri de Ahmet Hakan’ın Reymen’in şarkısına gönüllü dans klipi çeken Hadise ile Ebru Polat’la olan polemiğiydi.

Seyhan Soylu'dan Ahmet Hakan'a: Topun inşaata mı kaçtı?

Ahmet Hakan’ın köşe yazısındaki salvolarına ses çıkartmayan, adeta ölü taklidi yapan Hadise, sonucu tahmin etmiş olacak ki, sosyal medyada fazla konu olmadı.

Ancak Ahmet Hakan’ın bir başka köşe yazısındaki eleştiri okları Ebru Polat’ın canını yakınca ortalık karıştı. Ebru Polat’tan Ahmet Hakan’a biri video diğer yazı olarak, belden aşağı vuruş olarak tabir edilen iki karşılık gelmişti.

Finalde “sen anlarsın” sözüyle imada bulunan Ebru Polat’a, Seyhan Soylu’dan “meraklı bir tespit” geldi…

Ahmet Hakan’a oldukça ağır yorumda bulunan Ebru Polat hızını alamayıp birbirini tamamlayan yazılı instagram paylaşımında zehir zemberek imada bulunmuştu…

Baba Haber’de, olayın giriş gelişme ve sonuç bölümlerini yorumlayan Seyhan Soylu kahkaha atmaktan kendini alamamış, “Ebru Polat çok zeki fırlama bir kız. On yıldır tanırım ama bir tanışıklığımız yok. Yalnız çok fırlama bir kız. Şunu demek istiyor topun inşaata mı kaçtı, bir şey mi yaptılar”

Seyhan Soylu, Ahmet Hakan’ın topu inşaata kaçmış diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu…

Merak edilen konu Ahmet Hakan’ın bu konu üzerine polemiğe dahil olanlarla ilgili yeni bir yazı kaleme alıp almayacağı!

AHMET HAKAN HADİSE İÇİN NE YAZMIŞTI?

Gazeteci Ahmet Hakan, Reynmen'in 'Ela' isimli şarkısı eşliğinde dans ettiği videosuyla sosyal medyada çok konuşulan Hadise’yi köşesine taşıdı geçen hafta…

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde Reynmen'in 'Ela' adlı şarkısı eşliğinde yürek hoplatan dans videosunu Instagram hesabından paylaştı ve sosyal medyada olay oldu.

Alsam mı bi dal dudaklarından? notuyla paylaştığı videoda seksi figürler sergileyen Hadise’nin bu erotik dansı kısa sürede 2 milyon izlenmeyi geçti.

Herkesin kenarından dudak büktüğü bu dans videosuna Ahmet Hakan altı okka bir yazı yazdı. Ahmet Hakan köşe yazısında Hadise'yi yerden yere vurdu.

“Çünkü gözlerin ela” şarkısı eşliğinde dans ettiği bir video çekip yayınlamış. Nasıl kötü, nasıl estetikten yoksun, nasıl saçma, nasıl berbat, nasıl gereksiz, nasıl tuhaf, nasıl banal, nasıl fena bir video anlatamam. Ben onu bunu bilmem arkadaş!
Şu hayatta...

“Yapma bunu... Bir daha düşün... Emin misin? Lüzumsuz kaçmasın... Ne gerek var şimdi buna... Amacın ne...” falan diye uyarılarda bulunacak...

Dostların, arkadaşların olacak!
*

Hadise’nin bu türden dostları, arkadaşları olsaydı...
Böyle bir videoyu çekse de yayınlamazdı.

ÖNCE HADİSE SONRA EBRU POLAT

Ahmet Hakan, köşesine taşıdığı Ebru Polat'ın dansını eleştirirken Polat'ın ismini "Yeşim" olarak yazdı ve “tilkilik” yapmakla suçladı.

"Tamamen madem Hadise olay oldu… Biraz da ben olayım tilkiliğinde bir gayret bu… Kendisine şu şarkıyı armağan ediyorum: Olay olamazsın kardeşlik/ çünkü dansın tilkilik” diyen Ahmet Hakan'a Ebru Polat'ın cevabı da gecikmedi.

Polat, Instagram sayfasına yüklediği videoda “Sevgili Ahmet Hakan’cım dün Hadise’ye ne varsa diline gelen sövdün saydın. Kadının ne ahlaksızlığı, ne edepsizliği kaldı. Tam bir kadın düşmanısın sen, çocukluğunda ne yaşattılarsa sana. Bu kadar nefret etmişsin kadınlardan. Benim bir şarkım var bilir misin? Hazmedemeyenlere soda… Sana gelsin. Ama içmek için değil. Anladın sen! " diyerek cevap verdi.