Abone Ol

Şeyda Coşkun'u eski sevgilisi tehdit etmiş! Otele niye gitti?

Ergin Ataman ile Polat Otel'de buluşurken görüntüleri basına sızdırılan yaşam koçu Şeyda Coşkun ilk kez konuştu

Şeyda Coşkun'u eski sevgilisi tehdit etmiş! Otele niye gitti?

Hürriyet Gazetesi’nden Ayşe Arman’a konuşan Şeyda Coşkun o görüntüler hakkında çok çarpıcı açıklamalar yaptı.. Şeyda Coşkun eski sevgilisi tarafından tehdit edildiğini ve bu görüntülerin basına sızmasında eski sevgisilinin rolü olduğunu ileri sürdü..

Eski sevgili, ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun\'u arayarak: "Seni bitireceğim, rezil edeceğim, iş yapamaz hale getireceğim. Artık kimse sana kocasını zayıflat diye yollamayacak!" diye tehditler savurmuş.

İşinde çok başarılı olduğunu ve eski sevgilisi tarafından bitirilmek istediğini söyleyen Coşkun otel görüntülerinin basına sızması konusunda da oldukça sinirli. Otelin herhangibir açıklama yapmadığını dile getiren Şeyda Coşkun otel hakkında dava açacağını da söyledi..


ŞEYDA COŞKUN VE ERGİN ATAMAN OTELDE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ -FOTO GALERİ--

İşte o röportajın bir kısmı;

Amaç ne?
- İtibarımı beş paralık etmek. Kadınlar bana eşlerini yollamasın. İşsiz kalayım... Benim çalıştığım erkek sayısı nedir ki? Zaten kadınlara yönelik bir iş yapıyorum. Ama erkek müşterilerimle de çok başarılı oldum.

Eski sevgilin, diyelim ki senin dediğin gibi intikam almak istedi. Peki oteli nasıl ikna etti?...
- Bunu otelle konuş. Bunu otelin açıklaması lazım. Ya para verdi ya da başka bir şey. Bununla ilgili de bir dava açıyorum.

Artık sevgili değil misiniz?
- Değiliz tabii, aylar önce ayrıldık. Benim ardımdan bir sürü kadınla fotoğrafı çıkmış. Onlarla takılıyor, ama bana dönmek istiyor, dönemiyor. Erkek olarak kiminle çalışırsam rahatsız oluyor. Ergin Ataman’la çalıştığım için de kendi çapında rahatsız olmuş. Benim Ergin Ataman’la hiçbir şekilde iş dışında bir ilişkim yok. Sadece müşteri ilişkim var. Ama öyle değildi, böyleydi demek zul geliyor. Herkes ne düşünmek istiyorsa düşünsün, umurumda bile değil. Ben, işi için yaşayan bir tipim. Ve işimi çok iyi yapıyorum. Düşün, bir spor koçuna, bir ayda 16 kilo verdirmişim. Allah aşkına, müthiş bir başarı değil mi bu? Ama başarım gölgeleniyor. Bu bana haksızlık değil mi? Resmen hayatı değişti. Bir de spor hocası. Kimse bundan bahsetmiyor. Oysa gerçekten zor bir iş yaptım.

Peki sen sütten çıkmış ak kaşık mısın?
- Bu ülkede kadınsan ve başarılıysan sütten çıkmış olamazsın ki! Bir şekilde karartıyorlar. Ve hep belden aşağı vuruyorlar. Şu anda içimden herkese haykırmak geliyor ama şimdi yapmayacağım...

Gerçekten bir ilişkin yoksa ve tüm bunlar bir komploysa, bu haksızlık karşısında insan, eline megafon alıp Taksim Meydanı’nda bağırmak istemez mi?
- Gerçekten yok bir ilişkim! Bunu savunmak zorunda kalma hali bile bana fena geliyor. Gözünü seveyim, ortada bir ilişki olsa eşi kabul eder mi? Herkes bunun cevaplarını buldu ki, eşiyle birlikte hayatlarına mutlu bir şekilde devam ediyorlar. Eşi de biliyorsun açıklama yaptı. "O görüntüler orijinal değil. Kesilip arka arkaya eklenmiş. Saatler silinmiş" dedi. Saatler silinmemiş olsaydı, benim yemeği bırakıp hemen çıktığım görülecekti. Ayrıca, "Görüntüler aynı güne ait değil. Ergin odaya eşofmanla giriyor, takım elbiseyle çıkıyor" dedi. Takım elbiseli görüntü bir gün sonraya ait. Eşi komplo olduğunu söylüyor, benimle çalışmaya devam etmesini istediğini de belirtiyor.

Tamam da, Ataman ailesinin evinin içinde ne olduğunu nereden bilelim biz? "Kahvaltı masasında çıkan haberleri okuyup, gülüyoruz" diye bir tweet okuduk, o kadar. Belki de evde kıyamet koptu...
- Evde kıyamet filan kopmadığını biliyorum, eşiyle konuştum. Sonuçta o istedi diye kocasıyla çalışmaya başladım. Zaten Berna Hanım, Posta’ya açıklama yaptı.

Eski sevgiliyi ve oteli dava mı edeceksin?...
- Bana yaklaşmaması için karar aldırıyorum. Ve evet, oteli dava edeceğim. Avukatımla görüşüyoruz. Daha fazla ayrıntı veremiyorum şu aşamada, biraz zaman geçsin bütün olup biteni detaylı bir şekilde anlatırım.

RÖPORTAJIN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN