Abone Ol

Şevval Sam'ın ruju Müsteşar'ın yanağında kaldı!

Şevval Sam, Ankara'daki festivalde, Kültür Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Genç ile, Belediye Başkanı Tanık'ı öptü. İkilinin yanaklarında ruj izi kaldı.

Şevval Sam'ın ruju Müsteşar'ın yanağında kaldı!

Ankara Sinema Derneği'nin düzenlediği "15. Gezici Festival" törenine sanatçı Şevval Sam ''Ruj izi'' ile damga vurdu. Şevval Sam, törende Kültür Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Kemal Fahir Genç ile Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'a sarılıp öptü. Genç ve Tanık'ın yanaklarında ruj izi kaldı

Festivale destek veren Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kemal Fahir Genç'e katkı plaketlerini veren Şevval Sam, ikiliyi öpünce dudağındaki ruj Genç ve Tanık'ın yanaklarında kaldı. İkili sahneden yanaklarında rujun izi ile inerken, Festival Başkanı Ahmet Boyacıoğlu da, Şevval Sam'ı öptü ve "Benim eşim salonda" sözleri ile de kahkahalara neden oldu.

4-10 Aralık tarihleri arasında Ankaralı sinemaseverlerle Batı Sineması'nda buluşan festival, 11 Aralık'ta Artvin'e doğru yola çıkacak. Son üç yıldır Kars'ta gerçekleştirilen Festival'in uluslararası yarışması, bu yıldan itibaren Belediyenin katkılarıyla Artvin'de düzenlenecek. Altın, Gümüş ve Bronz Boğa Ödülleri'nin verileceği Uluslararası Film Yarışması 16 Aralık'ta sona erecek. Festival, Artvin'in ardından, Makedonya'nın Üsküp kentine Türk filmleri ağırlıklı bir program da götürecek.

Gazeteport