Abone Ol

Şevval Sam kimin yüzünden arabesk albüm çıkardı?

Şevval Sam arabesk albüm çıkarma fikrinin nasıl ortaya çıktığını anlattı.

Şevval Sam kimin yüzünden arabesk albüm çıkardı?

Ünlü şarkıcı-oyuncu Şevval Sam Kadılöy Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde konser verdi. Ayakligazete.com'un haberine göre, konser öncesinde köylü kızlarını andıran bir kıyafetle şarkılarını prova eden güzel şarkıcı makyajsız haliyle de dikkat çekti. Mavi desenli uzun bir eteğin üserine kırmızı bir hırka giyip tam bir köylü kızı gibi görünen Şevval Sam provanın ardından makyaj yaptı derin dekolteli şık bir kıyafet giydi.

Konser öncesinde Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Şevval Sam arabesk şarkı söylemeyi sevdiğini ancak sahnede tek bir tür söylemeyi tercih etmeyip halk müziği, arabesk, alaturka ve Karadeniz yöresinin şarkılarını söylediğini açıkladı.

BERGEN'İ DİNLEDİM
'Has Arabesk' albümüyle büyük beğeni toplayan Şevval Sam arabesk albüm çıkarma fikrinin nasıl ortaya çıktığını anlattı. Bir gün evde otururken canı arabesk şarkı dinlemek isteyen Şevval Sam 'Bergen'in şarkılarını açmış ve o an arabesk albüm çıkartma kararı aldığını açıkladı. Albümün müzik direktörlüğünü İlyas Tetik'in yaptığı albümün 'Sarhoş' şarkısına animasyon, melodram tadındaki klip eski türk filmi havasında ve içerisinde İbrahim tatlıses, Orhan Gencebay, Müslüm Gürses ve Kenan İmirzalıoğlu'nun animasyonlarının yer aldığı klip dün yayınlanmaya başladı. Klip için 3 bin kare resim çizildiğini de sözlerine ekleyen Şevval Sam hikayenin dramatik olduğunu ancak klibi hazırlarken çok eğlendiklerini söyledi.