Abone Ol

Seviyor Sevmiyor 7. bölüm fragmanında Deniz'i şoke eden itiraf!

Seviyor Sevmiyor dün akşam 6.bölümü ile ekranlara geldi. Sevmiyor Sevmiyor'un nefes kesen bölümünün ardından izleyenleri yeni bölümde neler olacağını merak ediyordu.

Seviyor Sevmiyor 7. bölüm fragmanında Deniz'i şoke eden itiraf!

Seviyor Sevmiyor bu hafta 6.bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde şaşırtan gelişmeler yaşandı. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından yayınlanan 7.bölüm fragmanına Yiğit'in itirafları damgasını vuruyor. Deniz'e kim olduğunu bildiğini söyleyen Yiğit bir de büyük bir sürpriz yapıyor.

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Yiğit stajyer olarak gördüğü Deniz Aslan ile kendi çocukluk aşkı Deniz Aslan arasındaki benzerlikleri fark etmeye başlar. İrem ise Deniz rolünde hatalar yaparak Yiğit'in kendisinden şüphe duymasına ve uzaklaşmasına sebep olur. Tuna'nın Deniz'e özel ilgisi Deniz'e yakınlık duymaya başlayan Yiğit'in dikkatini çekmiştir.

Yiğit kafa karışıklığı yaşarken İrem'in sürprizi tüm sorularının cevabını verecektir. Deniz ile Yiğit, Neşe'nin katılamadığı iş gezisine baş başa gitmek zorunda kalırlar. Yiğit ile Deniz'in baş başa vakit geçirmesine dayanamayan Tuna, Deniz'e sürpriz yapmak için yanlarına gider. Tuna bu ani gelişi ile Yiğit'i şaşırtırken, Deniz'in sürprizi ile Tuna ve Yiğit donakalacaktır.


SEVİYOR SEVMİYOR 7. BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz, Yiğit'in 15 yıl önce ona verdiği yapboz parçasını hiç olmadık bir yerde düşürür. Yiğit'in yapboz parçasını görmesi ve stajyeri olarak bildiği Deniz'in ilk aşkı olduğunu anlaması an meselesidir. Ancak Deniz'in küçük sırrını öğrenen Tuna, yaptığı sürprizle herkesi şaşırtacaktır. İrem'in, Deniz'den gizli görüşmeye devam ettiği Yiğit'e olan hisleri giderek artmaktadır. Onunla vakit geçirmek için komik bahaneler yaratır. Deniz, İrem'in odasında Yiğit'in fotoğrafını bulur. İrem köşeye sıkışmıştır.

hürriyet