Abone Ol

Seviştin mi diye sorunca Selen'i kızdırdı!

VİDEO- Oyuncu Selen Görgüzel, canlı yayın konuğu olduğu Böyle Bir Şey Var mı prgramında sorulan soruya tepki gösterdi.

Seviştin mi diye sorunca Selen'i kızdırdı!

Seviştin mi sorusu güzel oyuncuyu kızdırdı!.. VİDEO

Devrim Saltoğlu ile ''Mıhlıçay aşıkları'' filmindeki sevişme sahneleriyle ve filmin yönetmenine açtığı davayla gündeme gelen oyuncu Selen Görgüzel, canlı yayın konuğu olduğu Cengiz Semercioğlu'nun bir sorusuna çok sinirlendi.

Oyuncu Selen Görgüzel TV8 ekranlarında yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk oldu. Selen Görgüzel'in tartışma yaratan sevişme sahnesini canlı yayında internette izleyen Semercioğlu, 'Gerçekten bu sahnelerde bir şey yok ' dedi.

Selen Görgüzel’in seksi fotoğrafları!.. FOTO GALERİ

'Bir televizyon eleştirmeni olarak senin böyle bir şey söylemen çok önemli bir ispat ' diyen Görgüzel, 'İnanın o sahnelerde bir şey yok. Oyuncular bir çok sahneye canlandırır benim orada canlandırdığım sahne çok abartıldı, çok şaşkınım ' şeklinde konuştu.

'KLİPTE DE SEVİŞTİN Mİ? '

Semercioğlu, Dün 'Ayrılmayalım ' şarkısına klip çektiğinden bahseden Selen Görgüzel'e, 'Klipte de seviştin mi? ' diye sorunca olanlar oldu.

Sema Eren'in gülerek, 'Alıştık ya artık ' demesiyle iyice çileden çıkan güzel oyuncu, 'Ama ben bu yakıştırmadan hiç hoşlanmıyorum ' diyerek tepki gösterdi. 'Espri yapıyoruz ama bunu yanlış anlayan insanlar olabilir ' diye konuşan Görgüzel, 'Üstüme böyle bir şey yapışsın istemiyorum. Biz birbirimizin dilinden anlayabiliriz ama seyirci anlamayabilir ' dedi.

O SAHNELER TARTIŞMA YARATMIŞTI

Selen Görgüzel ve Devrim Saltoğlu ''Mıhlıçay aşıkları'' filminde 'Rol gereği değil gerçekten cinsel ilişkiye girmişler' haberi ile medyaya yansımıştı.Yönetmen Zafer Ünlü ve ekibi Selen Görgüzel'in 'Konsantre olamıyoruz' demesi üzerine stüdyoyu terk edip ikiliyi başbaşa bıraktığı haber yapılıp haberin kaynağı yönetmen Zafer Ünlü olarak gösterilmişti.

'HUKUK SAVAŞINI KAZANDI '

Meraklı Gazete'de yer alan habere göre, Zafer Ünlü hakkında tazminat davası açan Selen Görgüzel ilk duruşmayı kazanarak zafer bayrağını eline aldı. Görgüzel, 'Mıhlıçay Aşıkları' filmindeki sevişme sahnelerini izni dışında sanal aleme yayan ve 'Çekimde bizi dışarı çıkarıp cinsel ilişkiye girdiler' diyen yönetmeni Zafer Ünlü'ye karşı açtığı hukuk savaşını kazandı.

Şeref ve onuruna hakaret ettiği iddiasıyla Zafer Ünlü hakkında Ümraniye Sulh Ceza Mahkemesi'nde ceza ve 100 bin TL'lik manevi tazminat davası açan Görgüzel'in davası geçen hafta sonuçlandı. Ünlü, 'hakaret' suçundan dolayı 1.500 TL cezaya çarptırıldı.

Seviştin mi sorusu güzel oyuncuyu kızdırdı!.. VİDEO