Abone Ol

Sevişme sahnesinde oynamam!

Beyaz Gelincik"in Ömeri,"Öyle Bir Geçer Zaman Ki"nin Ali kaptanı ve Dila Hanım'ın Rıza'sı oyuncu Erkan Petekkaya UKÜ'de öğrencilerle buluştu.

Sevişme sahnesinde oynamam!

 Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide tecavüz sahnesinde oynayan Petekkaya 'Sevişme sahnesinde oynamam' dedi.

Üniversitenin Kütüphanecilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kıbrıs'a gelen ünlü oyuncu hayranlarının sevgisi karşısında ezilme tehlikesi geçirirken konferans salonun aşırı doluluğundan ve odanın havasız olmasından dolayı ceket ve kravatını çıkarırken neredeyse gömleğini de çıkaracak hale geldi. Öğrencilerin akınına uğrayan ve söyleşi sonrasında hayranlarıyla kampüs içerisinde adeta köşe kapmaca oynayan Petekkaya organizasyondaki eksikliklerden dolayı basına röportaj veremedi.

'SEVİŞME SAHNESİNDE OYNAMAM'

Sevişme sahnesi olan dizileri ve filmlerde rol almayı reddettdiğini ifade eden Petekkaya "Burası Paris,Londra,New York değil, Türkiye'de sevişme sahnelerinin toplumun geneli tarafından uygun karşılanmadığını düşünüyorum.Annem babam beni o sahnelerle sinema veya TV ekranlarında görmesini istemiyorum." dedi.

'BİZİM KUŞAK ŞIMARIK'

Uzun yıllar önce Dila Hanım'ın sinema versiyonunda Kadir İnanır'ın oynadığı rolle kendisinin rolünün karşılaştırmasının istenmesi üzerine Petekkaya "Kadir İnanır ve onun jenerasyonunun sinema anlayışı her anlamda daha değerli.Oyunculuklar da çok değerliydi. Biz şımarığız. İki kuşak arasında karşılaştırılamayacak kadar fark var." dedi

'TİYATRO BÜROKRASİ DEĞİL ÖZGÜRLÜK İSTER'

Konservatuarlı bir oyuncu olarak 8 yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda rol aldığını söyleyen Petekkaya devletin kendi ödenekli tiyatrosu yerine özel tiyatrolara imkan ve kaynak sağlaması gerektiğine inandığının altını çizdi. Tiyatronun özgürlük istediğini ve devletin altında değil de özgür olan beyinlerin her zaman daha yaratıcı ve üretici olduğuna dikkat çeken Petekkaya "Hem bürokrasi da olmaz" dedi.

ALİ KAPTAN'IN AĞLATAN VEDASI! VİDEO

Ali Kaptan Cemile'ye tecavüz ediyor!.. VİDEO