Abone Ol

Sevişme sahnelerinde eşimin onayını aldım! Galada neler oldu?

'Herkes mi Aldatır?' filminin galası, oyuncuların katılımıyla gerçekleşti. Film, evli çiftlerin birbirlerini aldatmalarını komik bir dille beyazperdeye aktarıyor

Sevişme sahnelerinde eşimin onayını aldım! Galada neler oldu?

Metin Zakoğlu'nun tiyatro oyunundan esinlenerek sinemaya aktarılan 'Herkes mi Aldatır?' adlı filmin galası önceki gece Kanyon Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Ragıp Savaş, Mine Tugay, Fatma Toptaş, Lale Cangal ve Murat Serezli'nin oynadığı film, evli çiftlerin birbirlerini aldatmaları üstüne kurulu bir komedi. Yönetmenliğini Kamil Aydın'ın yaptığı, 'Herkes mi Aldatır?'ın sevişme sahneleri şimdiden konuşuluyor. Striptiz sahneleriyle dikkat çeken Fatma Toptaş, dansını erotik değil, seksi olarak nitelendirdi.

Herkes mi Aldatır? için basın gösterimi! İşte o yatak dansı!

Başrol oyuncusu Ragıp Savaş ise, "Küfür de var, sevişme de. Bu ticari kaygıyla yapılmış bir şey değil. Film aldatmak üzerine, sevişme sahneleri olmadan olmaz. Senaryoyu eşimle birlikte okuduk. Onun onayını aldıktan sonra kabul ettim" dedi. Aldatmayan tek erkeği canlandıran Murat Serezli'nin eşi Olcay Serezli ise eşiyle ilgili, "Özel hayatında da kuzu gibidir hiç kimseye bakmaz" açıklamasını yaptı.

Seray, Çelik'i tanımıyor
Geçen yıllarda aralarında gerginlik yaşanan Seray Sever ve Çelik galada karşı karşıya geldi. Birbirlerini görmezlikten gelen ikiliden Sever, "Çelik Bey de burada gördünüz mü? sorusuna "O kim tanımıyorum" cevabını verdi. Çelik, daha önce hakkında konuşan Sever için, "Eğer konuşmaya devam ederse ayakkabı konusunu anlatır onu rezil ederim" demiş, Sever ise buna karşılık, "Çelik'in ruh hali normal değil, kendisine acil şifalar diliyorum" yorumunu yapmıştı.
MESUT YILMAZ- MİLLİYET

  • Herkes mi Aldatır? için basın gösterimi! İşte o yatak dansı!