Abone Ol

Sevişme sahneleri babasını kızdırdı!!! Sienna Miller gerçekten sevişti mi?

Yakında ülkemizde de gösterime girecek olan "Factory Girl" filmindeki Sienna Miller'ın sevişme sahnelerinin gerçek olup olmadığı hálá tartışılıyor. Miller, son röportajında Hollywood'u karıştıran sevişme sahneleriyle ilgili konuştu.

Sevişme sahneleri babasını kızdırdı!!! Sienna Miller gerçekten sevişti...

İŞTE TARTIŞILAN FİLM

Son filminiz "Factory Girl"de oynamayı nasıl kabul ettiniz?

- Senaryo bana Edie Sedgwick'in 1965 tarihli gerçek bir fotoğrafıyla yollandı. Bu fotoğrafı görür görmez projeye aşık oldum. Senaryo da çok iyiydi. Ama beni sarsan onun fotoğrafı oldu. Özellikle gözlerinden çok etkilendim. Bu gözlerde inanılmaz bir güç vardı, ama bir yandan da ruhundaki yaraları ve kırılganlığı açıkça ortaya koyuyordu.

Rolünüz için özel bir hazırlık yaptınız mı?

- Role iyice ısınmak için bir yıl boyunca yoğun bir araştırma dönemi geçirdim. Andy (Warhol) ve Edie ile ilgili pek çok şey okudum, Fabrika'nın üyeleriyle görüşmüştüm. Brigid Polk, Danny Fields, Gerard Malanga gibi 60'lı yılların karakterleriyle tanışmak inanılmazdı.

Edie Sedgwick ve Andy Warhol'un yaşadıkları aşk sizi nasıl etkiledi?

- İlişkilerinden gerçekten çok etkilendim. Edie güçlü dursa da ruhu çok kırılgan ve bir bebek gibi sevgiye muhtaç. Bu nedenle Andy'den gelecek her türlü ilgiyi kayıtsız şartsız kabul ediyor. Andy ise çok tuhaf ve kafası karışık biri. Yine de Edie, onun güzel bir yönünü görüyor. İkisi de birbirlerine aynı derecede tutkunlar.

Yapımcıların sizi seçmelerinin nedeni ne olabilir?

- Edie, süper star karizmasına sahip bir kadındı. Onu oynayacak aktrisin de belli bir tarza sahip olması gerekiyordu. Esasında rol için pek çok isim düşünülmüş. Ancak onu canlandıracak aktrisin fiziksel yapısının yanı sıra hayat tarzının da Edie'ye benzemesi gerekiyordu. Sanırım bunun için akla ilk gelen en uygun kişi ben oldum. Hem hayat tarzım hem de modaya olan düşkünlüğüm tercih edilmemdeki ilk nedendi.

Sevişme sahnelerinizin gerçek olduğu iddia edildi. Öyle mi gerçekten?

- Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Yönetmenimiz söylenmesi gerekenleri söyledi. Ama bir kez daha tekrarlıyorum: Sienna'nın müthiş performansı ve role olan uyumu sahneyi gerçek gibi gösterdi.

Yeni projeleriniz var mı?

- İki proje var, onları değerlendiriyorum. Bir psikolojik gerilim filminde oynamayı çok isterim. Ancak filmde John Cusack ve Johnny Depp de olmalı.

Peki özel yaşamınız ne durumda?

- Şu an için ciddi bir ilişkim yok. Uzun bir süre de olmayacak gibi.