Abone Ol

Sevilay Yılman: Hadi buna da cevap ver Ayşe Arman!

Sevilay Yılman, bazı röportajlarını para karşılığında yaptığını söylediği Ayşe Arman'ın kendisine yönelik sert sözlerine bugünkü yazısında yanıt verdi. Yılman, iddiayı sorduğu Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar'ın olayı doğruladığını söyledi.

Sevilay Yılman: Hadi buna da cevap ver Ayşe Arman!

Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın para karşılığı röportaj yaptığı iddiası medya dünyasını karıştırdı.

Suçlamalara sosyal medya hesabında suçlamalar yanıt veren Arman, "Benimle ilgili bu iftirayı çıkartan, iftiraya iftira ekleyen, köpürten herkes şerefsizdir." ifadelerini paylaştı. Arman devamında ise şunları söyledi: "Herhangi bi röportajdan para aldığımı, para istediğimi söyleyecek bir baba yiğit varsa, gelsin karşıma, yüzüne söylesin."

İlk olarak bu iddiayı gündeme getiren Habertürk yazarı Sevilay Yılman, ağır sözlere bugün "Hadi buna da cevap ver Ayşe Arman!" başlıklı yazısında yanıt verdi.

Geçtiğimiz ay Cengiz Holding’in bir yatırımını görmek davet edildiği Mardin'de kendisiyle birlikte Hürriyet Gazetesi’nden de Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar'ın olduğunu yazan Yılman, bu konunun orada gündeme geldiğini belirterek yazısında şu ifadeleri kullandı:

"OLAYI DOĞRULADI VE TÜM HİKAYESİNİ ANLATTI"

"(...)Yatırım ziyaretimizin ardından soluklanmak için oturduğumuz öğlen yemeğinde… Medyadan filan bahsederken aklıma geldi Ayşe Arman’la ilgili bu korkunç ötesi iddialar ve Munyar’a “küt” diye aynen şu şeklide sordum: “Ayşe Arman’ın bazı röportajlarını parayla yaptığı söyleniyor. Bizzat röportaj yaptığı kişilerden birinden duydum! Bu çok büyük rezalet değil mi Vahap Ağabey!”

Ve biz, yani ben ve yanımdaki gazeteciler bu iddiaya karşılık Munyar’ın, “Böyle bir şey yok! Yalandır!” cevabını vereceğini beklerken o ise olayı doğruladı ve dahası tüm hikayesini de anlattı.

Ve hatta daha önce gazetenin ombudsmanının bu durumu defalarca eleştirdiğini hatırattı. Bunları zaten isim vermeden ilk yazımda dile getirmiştim.

Okursanız bir kez daha o yazıyı, özellikle şunu da dediğimi göreceksiniz: “Şimdilik isim yazmıyorum ama eğer inkara gidilecek olursa her şeyi tek tek dökerim!” Bu arada… Hani diyor ya Ayşe Arman dünkü zorunlu açıklamasında… “Utanmadan Aydın Doğan’ın bile adını karıştırdılar. Yok efendim ben açıktan para almışım da Aydın Bey, 'Madem öyle yarısını bize versin' demiş de! Rezillik bu...”

"BU REZİLLİĞİ BEN UYDURMADIM"
Haklı gerçekten de! Bence de büyük rezillik ama bu rezilliği ben uydurmadım. Bu bir senaryo değil çünkü bunu da Hürriyet’in Yayın Yönetmeni Vahap Munyar anlattı bizlere. Ve bende o ne anlattıysa eksiltmeden, çoğaltmadan sizlerle paylaştım."

Sevilay Yılman'ın yazısının tamamı