Abone Ol

Sevil Atasoy kendisinden 23 yaş genç eşini anlattı! Aşık oldum!

Prof. Dr. Sevil Atasoy (61), üçüncü evliliğini kendisinden 23 yaş genç Hüseyin Ekinci (38) ile yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Sevil Atasoy kendisinden 23 yaş genç eşini anlattı! Aşık oldum!
'Hüseyin, sert kabuğumun altındaki insanı fark etti, aşık olup evlendim'

Kanal D'de yayınlanan "Kanıt" adlı televizyon dizisini sunan Adli Tıp Enstitüsü eski Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy (61), üçüncü evliliğini kendisinden 23 yaş genç Hüseyin Ekinci (38) ile  yaparak dikkatleri üzerine çekti. Konya'da yapılan sade bir düğünle nikah masasına oturan Sevil Atasoy, evliliğini anlattı.

Nasıl tanıştınız?

Ben sürekli konuşurum ama mesleki konularda konuşurum. Çok özel hayatımı konuşmayı sevmem. Gerçekten şu anda büyüsü bozulsun istemiyorum. Çok farklı, çok tutkulu, pamuklara sardığım bir ilişkim var. Hakkımızda yazılan her şey, yaş farkı da doğru. Ama o açıdan bizim için sorun değil fark. Medyada ismim çok çıkıyor, ama sadece yaptığım programlarla ve ürettiklerimle ilgili yer almak istiyorum.

Aradaki yaş farkı hiç sorun oldu mu?

Hayır, kesinlikle hiç sorun değil. Çünkü kafa yapılarımız birbiriyle uyuyor. Mühim olan iyi olmak, insanın kendini iyi hissetmesi. Ben de kendimi çok iyi hissediyorum. Onun için özetle mutluyum.

Peki yaş farkının bu kadar ön plana çıkartılması sizi rahatsız etti mi?

Hepimiz gazeteciyiz, biliyorsunuz ülkemizin en büyük gazetelerinin birinin pazar ekinde uzun yıllar "Delil Avcısı" adlı sayfamda gerçek suç öykülerini kaleme aldım. Bundan daha iyi bir başlık nasıl olabilir ki? Ben olsam, ben de böyle bir başlık atarım.

Aşık mısınız?

Evet evet aşığım. Onun için bu konu bu kadarla kalmalı. Yaptığım işlerle gündemde olmayı tercih ederim. İlişkimizle ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum, böyle kalması daha çok hoşuma gidiyor. Bütün ömrüm bir mesaj vermekle geçmiştir. Bence bu da hayata tutunmanın başka türlü bir mesajıdır, mücadelenin, hayata tutunmanın her şeye yeniden başlamanın vs. gibi, bana çok uygun görüyorum. Yani hiçbir şey için geç olmadığını, aşk için hele hiç olmadığının mesajını veriyorum.

Genç eşle bu mesajı mı veriyorsunuz?

Bence bu mesaj herkesle verilebilir. Yaşın bir önemi yok. Ama benim yaşımdakiler bunu okuduklarında bu yazı onlara çok iyi gelecek.

'Aşk sayfası benim için kapandı' diyor muydunuz hiç?

Doğrusu çok çok gerilerde kalmıştı. Ve yeniden geleceği de aklımın kenarından dahi geçmezdi. Belki de unuttuğum bir şeydi, böyle bir kavram da yoktu, böyle bir ihtiyaç da yoktu. Bunun arayışı için de değildim zaten, açıkcası sözkonusu da değildi. Ama yaş kaç olursa olsun gönül ferman dinlemiyor.

Flört dönemi ne kadar sürdü?

Uzun sayılabilecek bir dönem birbirimizi tanımaya çalıştık. 1 yıldan fazla süren zor bir süreçti. Çok sayıda iş seyahatimin ve üstlendiğim önemli uluslararası görevlere paralel olarak yürütmeye çalıştığımız sıkıntılı bir dönemdi. Ama hepsi geride kaldı.

Evliliğe kolay ikna oldunuz mu?

Pek kolay olmadı.

Zor bir insan mısınız?

Tabiki çok zor bir insanım.

Hüseyin Bey'in en çok neyinden etkilediniz?

Beni anlayabildiğini gördüm. Sert bir mesleğin içindeyim. Bu özel hayatıma, insan ilişkilerime de yansır. Genelde soğuk ve itici biri olarak anılırım. Benimle çalışanlar buna tanıklık etmişlerdir, en ufak bir hatayı dahi affetmediğim, çabuk silip attığım vs... Hüseyin, bu sert kabuğun altındaki insanı fark edebildi. Sanırım, o kabuğun altında başka bir gerçek olduğunu fark etti. Belki zorlanmıştır ama, kolay biri olmadığımı herkes bilir.

Evlilik teklifinden bahseder misiniz?

Yok bu kadar detaya girmem.

Nikah ne zaman oldu?

Nikah yeni oldu. Konya'da Hüseyin Bey'in evinde oldu.

Gelinlik giydiniz mi?

Evet gelinlik giydim. Çok heyecanlandım, inanılmazdı. Çok keyifliydi, güzeldi. Yeniden doğmuş gibi, kendimi çok iyi hissediyorum.

Kızınızın tepkisi ne oldu?

Bunu kendisine sormak lazım. Ben herhangi negatif bir şey görmedim. Elbette gerçek duygularının ne olduğunu bilemem.

Vatan