Abone Ol

Sevgilisini döven Youtuberdan rezil savunma: Bir tane vurmak dövmek mi oluyor?

YouTuber Cemre Demirel, eski sevgilisini darb ettiği iddialarına karşı akıl almaz bir savunma yaptı. “Kıyak kafayla bir tane vurmak dövmek mi oluyor?” diyen YouTubera tepkilerse sosyal medyada çığ gibi büyüyor.

Sevgilisini döven Youtuberdan rezil savunma: Bir tane vurmak dövmek mi oluyor?

Yaptığı canlı yayınlarla bilinen YouTuber Cemre Demirel’in eski sevgilisi Nilsu, dayak yediği için gözünün morardığı bir fotoğrafı paylaştı. Nilsu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Soranlar için ayrılma sebebimiz" notuyla, yüzündeki morlukları gösteren bir fotoğraf yayınladı.

Ardından da eski sevgilisi Demirel'in şiddet uyguladığını itiraf ettiği bir yazışmayı paylaştı. Nilsu, "Cemre Demirel gibi tehlikeli bir insanın başkasına bunu yaşatmasını istemediğim için açıklama kararı aldım" dedi.

Cemre Demirel, genel seçim döneminde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklaması üzerine yayında poposunu göstermişti.

Ayrıca Demirel’in,  Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik söylediği “aday olma” yayını da AKP tarafından seçim propagandasında kullanılmıştı.

Cemre Demirel'in sevgilisi Nilsu kimdir?

Cemre Demirel'in sevgilisi Nilsu, Diyarbakırlı'dır. Bilgi Üniversitesinde okumaktadır. Sosyal medya yayıncısı Cemre Demirel'in sevgilisi olan Nilsu, Demirel'den şiddet gördüğünü söylemiştir.