Abone Ol

Sevgilisi, İmirzalıoğlu'nun kaçamak haberlerine ne dedi?

Geçtiğimiz günlerde genç oyuncu Duygu Yetiş ile görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu'na sevgilisi Zeynep Beşerler ilk kez konuştu. İşte ayrıntılar...

Sevgilisi, İmirzalıoğlu'nun kaçamak haberlerine ne dedi?

Kenan İmirzalıoğlu'na sevgilisi Zeynep Beşerler sahip çıktı. Beşerler, kaçamak haberlerine şu sözüyle nokta koydu: "Kenan beni asla aldatmaz!"

Sevgilisine güveni tam  

Şu sıralar "Ezel" dizisiyle gündemde olan Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz hafta Cihangir'deki bir kafede genç oyuncu Duygu Yetiş ile görüntülendi. Yıldızı "Annem" dizisiyle parlayan Yetiş'le baş başa sohbet ederken görüntülenmesi ise aşk dedikodularını beraberinde getirdi. ımirzalıoğlu'nun dört yıldır beraber olduğu Zeynep Beşerler, bu gizli aşk söylentilerine yanıt verdi:

Aşk biterse devam etmeyiz  

"Duygu ile sadece arkadaşız" diyen sevgilisine destek çıkan Beşerler, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına şu yanıtı verdi: "Benim o geceden haberim var. Duygu ile çıktığını, bir kafede oturduklarını biliyordum. Kaldı ki Kenan asla beni aldatmaz, çünkü o böyle şeyler yapacak bir adam değil... Eğer bir gün bana olan aşkı biterse, gelir açıkça söyler ve ilişkimizi noktalar. ıkimize de bu yakışır."