Abone Ol

Sevgilim köpeğimi istemezse gider

Son dönemde köpeği Angel ile görmeye alıştığımız Ece Erken sevgisini, “Angel’a kızım diyorum. Birlikte uyuyoruz. Eğer sevgilim köpeğimi istemezse bırakırım” sözleriyle dile getiriyor.

Sevgilim köpeğimi istemezse gider

- İlkokula giderken babam ilk köpeğimi (pekinez cinsi) hediye etti. Ancak 10 yaşına geldiğinde kaybettik. Onun vefatından çok etkilendim, bir süre köpek almadım. Ardından eski eşim bana Yorkshire Terrier hediye etti; Anten'di adı. Boşanınca çocuk paylaşımı olur ya o hesap; köpek eşimde kaldı. Ona da üzüldüm.

PHUKET'TE TEK BAŞINA

- Bana çok köpek hediye ettiler. Köpek almak da sevmek de göründüğü kadar kolay değil. En yoğun çalıştığım dönemlerdi o zaman. Vaktim olmadığı için bir hayranımın hediye ettiği Yorkshire Terrier'e bakamadım ve Seren Serengil'e verdim. Başka bir tanesini de bir veteriner dostuma verdim. Bunların sonucunda sanki ben köpekleri zevk için alıp millete veriyorum gibi haberler çıktı. Bu doğru değil. Benim köpeklerimi bazı insanlardan bile daha çok sevdiğim oluyor. Ancak yoğun çalışan hiç kimse bakamayacağı için köpek almamalı. Çünkü onlar çocuk, ilgiye muhtaçlar.

DAVUT GÜLOĞLU, ECE ERKENLE BERABERKEN PELİN SUBAY'LA DA BERABERMİŞ!

- Köpek hediye edilmesine sonuna dek karşıyım; çünkü insan o dönem köpeğe bakmaya hazır olmayabilir. Ayrıca köpekle sahibinin bağının oluşması lazım. Bizim Angel'la birbirimizi görür görmez o bağımız oluştu.

ECE ERKEN'E HAKARETTEN HAPİS CEZASI
- Angel, bir buçuk yıldır benimle. Akmerkezde'ki petshoptan aldım. Petshoplara da karşıyım aslında ama... Hazır çalışmıyorum deyip gittim ve ilk görüşte 'işte bu' dedim.

ECE ERKEN: BEN KİMSENİN SEVGİLİSİNİ ALMADIM

- Tek sıkıntım köpeğiyle hava atıyor, malzeme yapıyor diyenler. Kısırlaştırma ameliyatında bile o kadar ağladım ki, beni dışarı çıakrdılar. Zaten beni sosyal medyadan takip edenler biliyorlar her an yanımda olduğunu. Zaten herşeyi ortada yaşayan biriyim. Kaldı ki, benim 4 çocuğu olan bir arkadaşım var; ama bakıyorum kadın her gün dışarda. İnananmıyorum; ben köpeğimi evde bırakamıyorum millet çocuğunu bırakıyor.

- Köpeğimin tuvaletini ben temizliyorum, ben yıkıyorum, tarıyorum, gezdiyorum. Her şeyiyle ilgileniyorum. Hatta toplantılarıma bile götürüyorum. Birlikte uyuyoruz. Yazın Çeşme'ye yazlığıma da götüreceğim... Yardımcılarım bakar, ben elimde gezdiririm ve basına malzeme veririm, o zaman konuşsunlar. Ben Paris Hilton değilim ki; kendi paramı kendim kazanıyorum; köpeğime de kendim bakıyorum. O yüzden kimsenin şımarıkça yorum yapmasını da kabul etmiyorum. Bir buçuk yıldır Angel bende ve inanın kendimden daha iyi bakıyorum ona.

- En çok aşkım ve kızım diye sesleniyorum. Yarım saat bile evde yalnız kalacak olsa ona televizyon açarım. Yalnız kaldığını hissetmesin. Zaten hemen geri dönmeye çalışıyorum. Yurt dışına gidersem de annem bakıyor.

- En iyi arkadaşım. Bebek gibi bakıyorum ona. Hayatımdaki en güzel şey. Eve gidip beraber uyuyacağımız saatleri düşünüp mutlu oluyorum.

- Demet Akalın dahil herkes, herhalde senin çocuğun olsa eriyip bitersin diyor. Angel çocuğum gibi. Yaşlanmış, yalnız kadınların da köpeğe kediye düşkünlüğü oluyor ama ben yaşlandığımda inşallah hem köpeğim hem çocuklarım olur.

- Angel'ı birçok insandan daha çok seviyorum; onunla paylaştığımı pek çok insanla paylaşamıyorum. Dert ortağım. Hastayken annem babam dışında çağıracağım kimsem yok; ama Angel grip olsam bile başımdan ayrılmaz. Bu insanlarda yok; daha nankörler. En sevdiklerim listemde anne, babadan sonra üçüncü sırada Angel var.

- Benim inşallah böyle bir çocuğum olur. Ne havlar, ne ısırır... Ben herhalde çocuk yetiştirsem böyle yetiştiririm; ağlamayan ve uslu... Angel enteresan bir köpek; insan gibi.
Phuket'e yerleşmeyi köpeğim yüzünden erteliyorum; çünkü onu çok özlüyorum

- Pedi dışında hiç bir yere tuvaletini yapmıyor. Ev ekonomimi Angel'ın pedleri bozuyor; sürekli ped alıyoruz. Bana hediye almak isteyen pırlanta değil ped alsın.

- En büyük hayalim Phuket'e yerleşmek. Angel'ı da götürmek istiyorum ama o kadar çok prosedür var ki... Tek derdim bu, şu an. Çünkü Phuket'e aşığım. Gittiğimde de ailem dışında bir tek Angel'ı özlüyorum. Götürebilsem şu an giderim; altı ay orda kalırım. Geçen yıl erken dönmemin sebebi de Angel'dı.

- Çantaları da var; çok kokoş. Yürümeyi sevmiyor. Ama en çok benim çantama girmeyi sevmiyor. Yürütünce yere yatıyor; beni al diyor.

- Eğer olur da sevgilim köpeğimi istemezse, sevgilim gider; o kadar net.