Abone Ol

Sevcihan Tunca seksi asistan oldu

Sunuculuk, reklam, defileler ve dizilerde konuk oyunculuk derken şimdide beyaz perde sayesinde hayranlarıyla buluşacak güzel oyuncu Sevcihan Tunca bu sefer sevenlerini çok güldürecek.

Sevcihan Tunca seksi asistan oldu

SEKSİ ASİSTANDAN BÜYÜK PERFORMANS
Filmde evliliğin eşiğinden dönen bir adamın pişman olup yarı yolda bıraktığı sevgilisini unutamaması üzerine aşk doktoruna yolu düşünce ıssız adamların hikayelerine tanık olacağız. Günümüzde de ayrılıkların sıkça yaşandığı, ilişkilerin çocuk oyununa döndüğü birçok olaya tanıklık edip, yaşıyoruz. Filmde aşk dokturu’nun seksi asistanını canlandıran Sevcihan Tunca her zamanki güzelliği ve pozitif enerjisi ile rolünün hakkını fazlasıyla veriyor.

“ISSIZ ADAMLAR ÇOĞALDIKÇA AŞK DOKTORLARINA TALEP ARTAR”
Akçakoca'da 1 ayda tamamlanan filmin seyircileriyle buluşmasına sayılı günler varken filmin yapımcısı Sezen Dilci “Bu film hem eski sevgiliyi unutma hem de doğru sevgiliyi bulma konusunda komik bir rehber niteliğinde olacak” şeklinde konuşurken, Tunca’nın da dediği gibi “Issız adamlar çoğaldıkça ya falcılara ya da aşk doktorlarına talep artar.”
Daha öncede Avrupa Yakası, Arka Sokaklar, İki aile gibi sevilen dizilerde yer alan Tunca’yı bu sinema filmiyle başarılarına bir yenisini daha eklerken ekranlarda da daha sık görmeye başlarız