Abone Ol

SETA yabancı medya raporunda büyük şok: Erkan Tan’ı bile fişlemişler

Medyafaresi.com Özel Haber - İktidara yakın düşünce kuruluşu SETA'nın gazetecileri fişleyen raporunda ilginç detaylar oraya çıktı.

SETA raporunda büyük şok: Erkan Tan’ı bile fişlemişler

İktidara yakınlığıyla bilinen düşünce kuruluşu SETA’nın gazetecileri fişlediği ‘Uluslararası Medya Kuruluşlarının Türkiye Uzantıları’ başlıklı raporunda A Haber ve Çin Radyosu CRI FM’de program yapan Erkan Tan da fişlendi.

Seta raporunda iktidar aleyhinde faaliyet göstermekle suçlanan yabancı medya kuruluşları arasında Çin Uluslararası Radyosu da sayıldı.

Yani Seta, A Haber’in tetikçisi olarak tanınan Erkan Tan’ı iktidar düşmanı olarak tanımladığı bir medya kuruluşunun parçası olarak gösterdi.

İşte rapordaki o bölüm:

SETA yabancı medya raporunda büyük şok: Erkan Tan’ı bile fişlemişler - Resim: 1

Mesleğe TRT Ankara televizyonunda başlamıştır.

2015’ten bu yana A Haber kanalında “Sabah Ajansı” programını sunmaktadır ve aynı zamanda Takvim gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

CRI Türk’te haftada bir kez “Erkan Tan Vakti” ismiyle siyaset programı sunmaktadır. Verilen Twitter adre- sinde Erkan Tan’ın şahsi hesabı olduğunu ifade eden mavi tik bulunmasa da A Haber resmi sitesi Erkan Tan’ı bu hesap üzerinden etiketleyerek paylaştığı için hesap dikkate alınmıştır.

Kendi paylaşımlarına rastlanmamış, profilini daha çok retweetler oluşturmuştur.

SETA yabancı medya raporunda büyük şok: Erkan Tan’ı bile fişlemişler - Resim: 2

Medyafaresi.com Özel Haber