Abone Ol

Şerif Ali Tekalan'ın oğlu da firarda!

FETÖ imamı Fatih Üniversitesi eski rektörü Şerif ali Tekalan'ın oğlunun da soruşturma kapsamında firarda olduğu öğrenildi.

Şerif Ali Tekalan'ın oğlu da firarda!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, 30 kişi hakkında alınan gözaltı kararı üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatmıştı.

Şüphelilerin tespit edilen adreslerine operasyon düzenleyen ekipler, 18 kişiyi gözaltına aldı. Aramalarda çok sayıda dijital veri ve doküman ele geçirildi.

Şerif Ali Tekalan'ın oğlu da firarda! - Resim: 1

Haklarında gözaltı kararı çıkarılan ve bir bölümü gözaltına alınanşüphelilerin daha önce Maliye Bakanlığı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı gibi kurumlarda çalıştıkları ve geçtiğimiz yıllarda başlatılan FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Başbakanlık Sektörel İzleme ve Değerlendirme Birimine gönderildikleri belirtildi.

Hakkında gözaltı kararı bulunan diğer 12 kişi ise her yerde aranıyor. Firari isimler arasında Fatih Üniversitesi eski rektörü Şerif ali Tekalan'ın oğlu Burak Tekalan'ın da olduğu öğrenildi.

sabah