Abone Ol

Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in başrol oynadığı İkimizin Yerine'nin afişi belli oldu!

Yapımını TAFF’ın üstlendiği, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Zerrin Tekindor ve İştar Gökseven’in başrollerinde yer aldığı, yılın en büyülü aşk filmi “İkimizin Yerine” nin afişi hazırlandı.

İkimizin Yerine 21 Ekim'de vizyonda!

Senaryosunu Pınar Bulut'un yazdığı, yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği, filmin kadrosunda Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Zerrin Tekindor, İştar Gökseven, Özgür Emre Yıldırım, Merve Çağıran ve Aslı Bekiroğlu gibi birbirinde başarılı isimlerin yer aldığı “İkimizin Yerine” filminin afişi ödüllü tasarımcı Arda Aktaş tarafından tasarlandı.

Serenay Sarıkaya, küçük bir kasabada büyümüş ve sürekli kendini tekrarlayan hayatına dair soruları cevaplamaya çalışan Çiçek karakteri ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanırken, başarılı oyuncu Nejat İşler ise Çiçek'in hayatını değiştirecek büyük aşkı, edebiyat öğretmeni Doğan’ı karakterini canlandırıyor.

Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in başrol oynadığı İkimizin Yerine'nin afişi belli oldu! - Resim: 1

Çiçek'in gencecik kalbinde alevlenen bu aşk, hayatıyla ilgili sorduğu sorulara acemi omuzlarının kaldıramayacağı cevaplara mal olacaktır.  Hayatın gerçekleriyle yüzleşen Çiçek’in yaşadıkları aynı şekilde ilk aşkı Doğan'ın da sınavı olacaktır.

Aile, dostluk, sır, sevgi ve umudun içinde bir aşkı en çarpıcı şekilde gözler önüne serecek olan “İkimizin Yerine” aşkın iyileştirdiği iki kalbin hikayesidir.

Mudanya'dan İstanbul'a uzanan hikayesiyle ve etkileyici kadrosuyla yılın en iddialı projelerinden "İkimizin Yerine" 21 Ekim’de vizyona girecek.