Abone Ol

Serenay Sarıkaya Tanrım şarkısının klibinde

Geçtiğimiz gece yayınlanan ve kısa sürede milyonlar tarafından izlenen dizide kendini oynayan Bilimlier, rol gereği 'Tanrım' şarkısına Serenay Sarıkaya ile klip çekti.

Serenay Sarıkaya Tanrım şarkısının klibinde

Tanrım şarkısıyla son günlerde büyük bir çıkış yakalayan Deha Bilimlier, internet fenomeni Fi dizisinin yeni bölümüne konuk oldu. Geçtiğimiz gece yayınlanan ve kısa sürede milyonlar tarafından izlenen dizide kendini oynayan Bilimlier, rol gereği 'Tanrım' şarkısına Serenay Sarıkaya ile klip çekti. Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Duru karakterinin tüm güzelliğiyle yer aldığı sahne sosyal medyada sıkça paylaşılıyor.

‘Tanrım’ şarkısı ile son haftalarda sosyal medyada fenomen olan Deha Bilimlier, başladığı günden itibaren dizi sektörüne yeni bir soluk kazandıran dizi Fi dizisinin yeni bölümünde oynadı.

Serenay Sarıkaya klipte oynadı

Sözcü'de yer alan habere göre başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi’nin paylaştığı Fi dizisinin 8‘nci bölümüne konuk olan Deha Bilimlier rol icabı Serenay Sarıkaya ile bir klip çekti.

Deha Bilimlier‘in söylediği şarkıyı çok beğenen Serenay Sarıkaya’nın etkileyici dansı bölümün en dikkat çeken sahnelerinden oldu.
Sosyal medyada kısa sürede çokça paylaşım alan sahne, diziyi izlemeyenler tarafından Serenay Sarıkaya’nın gerçekte de Deha Bilimlier’in ‘Tanrım’ klibinde oynadığı şeklinde yorumlandı. Sahnelerin Fi dizisine ait olduğu sonradan anlaşıldı.