Abone Ol

Seren Serengil'den yeni hayat! Nasıl 20 kilo verdi?

Seren Serengil hayatında yepyeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Bunun için de 20 kilo vererek işe başladı.

Seren Serengil'den yeni hayat! Nasıl 20 kilo verdi?

Kötü günleri geride bırakan Seren Serengil, yeni hayatını verdiği 20 kiloyla taçlandırdı. Bodrum Palmalife Resort Otel'de zayıflama kampına giren Serengil, önceki gün otelin havuzbaşında düzenlenen bir partiye katıldı. "28 gündür bu otelde kalıyorum. Osman Müftüoğlu'nun denetimi altında 12 kilo verdim. Buraya gelmeden önce de sekiz kilo vermiştim. Yani toplamda 20 kilo vererek üç hamileliğimde aldığım kiloların tama mından kurtulmuş oldum" diyen Seren Serengil, artık kendini hem bedenen hem de ruhen çok iyi hissettiğini ifade etti.

ARTIK ÖNCE BEN VARIM!

Bugüne kadar hep başkalarını mutlu etmek için uğraştığını söyleyen güzel şarkıcı, artık önce kendisini düşündüğünü belirtti. Eşi Musa Aytun'la evliliğine nokta koyma kararı aldıktan sonra inzivaya çekilen Serengil, yeni bir albüm çıkarmaya hazırlandığını, kilo vermesinde bunun da etkisinin olduğunu söyledi. Yaşadığı kötü hamilelik tecrübelerinden sonra büyük tansiyonun 17, küçüğün ise 11'e yükseldiğini belirten Serengil, Osman Müftüoğlu acil olarak kilo vermesi gerektiğini söyleyince hemen kampa katıldığını ifade etti.

TANSİYONUM DA DÜZELDİ

Artık büyük tansiyonunun 11, küçüğünün ise 8 olduğunu söyleyen güzel şarkıcı, sağlıklı olmak için geldiği kampta psikolojik olarak da toparlandığını sözlerine ekledi. Serengil, Eylül'de çıkarmayı planladığı 'Ben Adamı Ayrılırken Tanırım' isimli albümünün klip çekimleri için önümüzdeki günlerde annesiyle Londra'ya gidecek.

HER ŞEYİ ÇİĞ YİYORUM

Seren Serengil, 20 kilo vermesini sağlayan detoks programını anlattı... Sabahları yulaf yiyorum. Tatlı ihtiyacımı karşılamak için de yulafın üzerine yabanmersini, yoğurt ve tarçın koyuyorum. Ara öğün olarak saat 11.00'de kereviz, enginar gibi sebze sularını karıştırıp 2 bardak içiyorum. Öğlen 12.00'de sebze köftesi ve karides salatasını çiğ çiğ yiyorum. Diyet programımda asla pişmiş bir şey yok. Hayatımda ilk kez çiğ enginar yedim. Saat 16.00'da yeniden 2 bardak sebze suyumu içiyorum. Ayrıca günde 3 litre su tüketiyorum. Akşam 18.30'da buharda pişirilmiş balık yiyorum. Gece yarısı ise yeniden iki bardak sebze suyu içiyorum. Yani toplamda altı bardak sebze suyu içmiş oluyorum. Tüm bunların yanında düzenli olarak spor yapıyorum. Güne, sabah 08.30'da 45 dakika yürüyerek başlıyorum. 10 dakika da bisiklete biniyorum. Ara öğünden sonra 2 saat serbest vaktim var, o sırada da yüzüyorum. Saat 17.00'de özel hoca eşliğinde su sporu yapıyorum.

Sabah