Abone Ol

Seren Serengil yalan mı söyledi? Bu fotoğraf düzmeceymiş!

İddiayı dile getiren herhangi bir isim değil. Bebeğin babası olduğu söylenen kişi.

Seren Serengil yalan mı söyledi? Bu fotoğraf düzmeceymiş!

Seren Serengil'in uzun süre magazin gündemini meşgul eden ve üzücü bir şekilde düşükle sonuçlanan ikinci hamileliği konusunda, ayrı yaşadığı kocası Musa Aytun çok ilginç bir iddia ortaya attı. Aytun'a göre hamilelik yalan, fotoğraflar da düzmeceydi.

SEREN SERENGİL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

HAMİLE OLMASI YALANDI

Aytun, Seren Serengil'le aralarında yaşanan büyük tatsızlıkların bu itirafı kaçınılmaz kıldığını sözleyerek şu açıklamaları yaptı:

Daha 23 yaşındaydım. Hangi anne baba ister 23 yaşında oğlunun kendinden 11 yaş büyük biriyle evlenip hemen ardından çocuk sahibi olmasını! Seren en sonunda dedi ki: "Burada bunu yaparsak gazeteciler peşimizi bırakmaz. Yunanistan'a tatile gitmiş gibi yapacağız. 'Orada düşürdük bebeği' deyip geri geleceğiz. Biz apar topar gittik Yunanistan'a. Sözde oradan bir vatandaşmış gibi kendisi bir mail attı İstanbul'a; "Seren Serengil fenalaştı, aldığımız habere göre çocuğu düşürdü" gibilerinden.

BEBEK YOKSA MEZARDAN ÇIKAN NEYDİ?
ŞOK İDDİALAR!

Geldik Türkiye'ye, otele geçtik. Basın geliyor, karşılarında hüngür hüngür ağlıyor. Ben artık ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilemez oldum. Evlisiniz, açıklasam zor durumda kalacak. Kaldım öyle. "Sen konuş, ben konuşamam beceremem" dedim. Şimdi diyorum ki kendisine; gerek Türkiye'den gerekse Yunanistan'dan bir doktor raporu göstersin bana. 6 aylık bebeğimiz için mezarları açtırdı, sonunda babasının mezarına gömdürdü. Peki 9 aylık olduğunu iddia ettiği bebek tıbbi bir atık mıydı, cesedi nerede? Neden onu da alıp babasının mezarına gömmedi? Tabii ortada böyle bir bebek varsa!

(Hamilelik fotoğraflarıyla ilgili) Yunanistan'da fotoğraf çektirdik. Burada photoshop'latıp, gazetelere verdi.