Abone Ol

Seren Serengil Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Eski Eşi Benan Kocadereli’ye Seslendi!

Seren Serengil Ece Erken’in hesabına bloke konulmasına dair konuştu. Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli’ye seslendi. Seren Serengil daha önce hedef aldığı eski eşe seslenerek “Ece Erken ile haklarınız İçin, avukatlarınız bir araya gelmeli” dedi.

Seren Serengil Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Eski Eşi Benan Kocadereli’ye Seslendi!

Sunucu Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından miras işleri ve borçlarla sorunlar yaşıyor. Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne sebebiyet veren kişi tarafından hesabına bloke konulduğunu iddia eden Ece Erken paylaşımında "Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak'a abi diyen, peşinde gezen, param yok bana Ö. Kuzu'dan borç alan diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış" ifadelerini kullanmıştı.

Bloke konulduğu için eksi hesapta görülen 22 milyon TL'lik bakiyesinin görüntüsünü paylaşan Ece Erken ile ilgili Seren Serengil yeni açıklama yaptı. Serengil daha önce hedef gösterdiği Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'ye seslendi.

"İKİ KADIN BİRLEŞMELİ"

Seren Serengil açıklamasında "Mirastan vazgeçirmeye çalışıyorlar reddi miras yaptırmaya çalışıyorlar. İki kadının da haklarını almak isteyen birileri var bu benim düşüncem. Benan Hanım'a sesleniyorum lütfen avukatlar bir araya gelip... Ece'nin ve Benan Hanım'ın... Haklarını birileri o birileri de bizde kalsın. Detaylar bende. Bu kız beş parasız kaldı. Benim tavsiyem iki kadın birleşmeliler" dedi.