Abone Ol

Serdar Kuzuloğlu sosyal medyayı salladı: İtaat değil, itiraz edin

İnternet Ekipler Amiri olarak tanınan Serdar Kuzuloğlu, katıldığı İTÜ'deki mezuniyet töreninde çarpıcı bir konuşma yaptı. Kuzuloğlu'nun öğrencilere verdiği nasihatler sosyal medyayı sallıyor.

Serdar Kuzuloğlu sosyal medyayı salladı: İtaat değil, itiraz edin

İnternet Ekipler Amiri olarak tanınan Serdar Kuzuloğlu'nu hem dijital dünyada, hem TV programlarında, hem de ilham veren etkinliklerde yaptığı etkileyici konuşmalar ve anlatılarla biliyoruz. Bu hoş konuşmalarından birini de 1 Temmuz gerçekleşen İTÜ 2019 Mezuniyet Töreni'nde yaptı.

"İnsanların karşısına çıkıp konuşmak ilk defa gerçekleştireceğim bir şey olmasa da bu, belki de en önemsediğim, en özendiğim ve en çok heyecanlandığım davet oldu."

Aldığı davet ile ilgili bu yorumu yapan Serdar Kuzuloğlu hazırlık süreci ve tören günüyle ilgili birkaç detay da paylaştı:

"Günlerce kafamda bir şeyler kurguladım, düşündüm, yazdım, sildim, yazdım, sildim. Zihnimden ve elimden kaç farklı taslak geçti bilmiyorum."

"Muhtemelen heyecanımdan; hayatımın en şiddetli baş ağrılarından biriyle çıktığım sahnede, hayatımda ilk defa metne bağlı bir konuşma yapmanın acemiliğiyle derdimi anlattım."

İŞTE O KONUŞMA

ceotudent.com