Abone Ol

Şenay Düdek'e "Bir Dilek Tut Mutlu" sürprizi ! İki kanal ekranlarında neler oldu ?

Star TV'de yayınlanan 'Bir Dilek Tut' yarışmasında birinci olan Mutlu, programın jürisinde yer alan Şenay Düdek'i nasıl şaşırttı ?

Şenay Düdek'e "Bir Dilek Tut Mutlu" sürprizi ! İki kanal ekranlarında...

'Bir Dilek Tut' Final gecesi



Şenay Düdek, Mutlu'nun rahatsızlığından dolayı programa katılamadığını söyledi..



Mutlu, Star TV'de yayınlanan 'Orada Neler Oluyor?' programına katılarak soruları cevapladı..



Star TV'de yayınlanan ve 'Bir Dilek Tut' adlı programda önceki akşam birinci seçilen görme engelli Mutlu, ile ilgili hemen bir takım dedikodular çıktı. Yarışmanın jürisinde görev alan Şenay Düdek ve sunucularından Cenk Eren'in birlikta sundukları ve Fox TV kanalında yayınlanan 'Dobra Dobra' programında ise Düdek ve Eren, konuklarıyla beraber bu konuyu tartışıyorlardı. Mutlu'nun yarışmada menajerliğini yapan şarkıcı Altay, 'Keşke Mutlu da burada olsa da hakkındaki iddialara kendisi yanıt verseydi' dedi. Şenay Düdek ise Mutlu'nun programa katılmak için kendisine söz verdiğini ancak, yaşadığı bir sağlık sorunu nedeniyle doktora gitmesi gerektiği için programa katılamayacağını kendisine bildirdiğini söyledi.

Ancak aynı saatlerde 'Bir Dilek Tut' yarışmasının birincisi olan Mutlu, başka bir kanalda canlı yayında soruları cevaplıyordu. Şenay Düdek'e sağlık sorunu nedeniyle yayına katılamayacağını söyleyen Mutlu, Star TV'de yayınlanan 'Orada Neler Oluyor?' programına katılarak sorulara cevap verdi. Mutlu, bu hareketiyle birinci seçildiği 'Bir Dilek Tut' programını yayınlayan Star TV'ye vefasını gösterirken, diğer taraftan canlı yayında Mutlu'nun rahatsızlığından dolayı programa katılamadığını söyleyen Şenay Düdek'e de zor durumda bırakarak, ince bir çalım atmış oldu.