Abone Ol

Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat)'ın paylaştığı Sen Anlat Karadeniz 24. son bölümü ile dün akşam atv ekranlarında idi.

Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Heyecanla izlenen son bölümde Mustafa, Vedat'a kurduğu tuzak ile onu kaçırıyor. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında ise Saniye Hanım, Nefes'i evden kovarken gözü dönen Tahir, Vedat'ı öldüresiye dövüyor.

Sen Anlat Karadeniz 25. yeni bölüm fragmanı atv tarafından yayınlandı. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat)'ın oynadığı Sen Anlat Karadeniz 24. son bölümü ile seyirciyi ekran başına kilitledi.

Heyecanla izlenen son bölümde Nefes, Vedat'ı vuruyor. Tahir ile Vedat, Asiye'yi kurtarıyor. Final sahnesinde ise Mustafa, Vedat'a tuzak kuruyor ve onu kaçırıyor.

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında ise Saniye hanım, olan herşeyin Nefes'in ailesine gelmesine bağlayarak onu evden kovuyor. Diğer yandan Mustafa'nın kaçırdığı Vedat'ı Tahir öldüresiye dövüyor.

Sen Anlat Karadeniz 25. bölüm fragmanı