Abone Ol

Semih Öztürk kararı ne oldu, Survivor'dan ayrıldı mı?

Survivor Semih Öztürk'e ne oldu son durumu nasıl? İzleyicinin durumunu merak ettiği Semih ile ilgili haberleri Acun Ilıcalı açıkladı. Semih Öztürk acil olarak ABD'ye gönderildi.

Semih Öztürk kararı ne oldu, Survivor'dan ayrıldı mı?

Survivor 22 Haziran 2016 tarihli son bölümde Nagihan'ın gözyaşları ve Semih Öztürk ile ilgili flaş gelişmeler vardı. Acun Ilıcalı Survivor son bölümde Semih Öztürk'ün acil olarak ABD'ye gönderildiğini açıkladı.

Acun Ilıcalı oyundan önce yarışmacılara Semih Öztürk'ün son durumu hakkında bilgi verdi.

Açıklamaya bakılacak olursa Semih'in parmağıyla ilgili durumm hala kötü. Bu sebeple de acil olarak ABD'ye sevkedildi. Acun Iılıcalı şu bilgileri verdi;

-"Semih'i acil bir şekilde ABD'nin tıp merkezi Houston'a yolladık. Orda çok önemli doktorlar kendisi ile ilgilenecek ve en kısa zamanda sağlığına kavuşacak inşallah".

SEMİH ÖZTÜRK SURVİVOR'DAN AYRILACAK MI KARAR NE?
Bu sorunun yanıtı da bu akşam belli olacak. Semih Öztürk ABD'deki tedavisinin ardından adaya dönecek ve onun için de konsey toplanacak.

Semih Öztürk kararı ne oldu, Survivor'dan ayrıldı mı? - Resim: 1

Acun Ilıcalı yayınlanan son tanıtımda 'Semih oyunlara katılacak durumda değil. Değerlendirme sonunda çıkan kararı açıklıyorum' diyerek herkesi merakta bıraktı. Acun Ilıcalı Survivor'dan ayrılacak mı kalacak mı bu akşam ortaya çıkacak.

NAGİHAN KARADERE ADADA TEK BAŞINA HERKES GİTTİ...
Survivor adasının en başarılı ismi Nagihan Karadere final arefesinde hayli zor günler yaşıyor. Oyunlarda istediği performansı yakalayamayan Nagihan son oyunda kaybedilince adada bir başına kaldı. Gönüllüler takımından Serkay ve Damla ile birlikte daha önce ödül hakkı olan Atakan da ABD'ye gidince adada kimse kalmadı.

Nagihan Karadere yapayalnız kalınca 'Atakan gidiyorsa Acun bey beni de gönderir diye düşündüm. Ama şaka yapmıyormuş. Semih de yok. Ben adada tek başıma ne yapacağım' diyerek tepki gösterdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde adadaki yalnızlığı daha fazla hisseden Nagihan bu kez 'Artık gelin ya...' diyere ağlamaya başladı.

SURVİVOR KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?
Survivor 2016 finali Kıbrıs'da yapılacak. Acun Ilıcalı büyük final için Nuh'un Gemisi isimli otelle anlaşma yaptı. Survivor finali için seçilen bu otelde Acun medya 500 oda ayırttı.

SURVİVOR 2016 FİNALİ NE ZAMAN?
Survivor Kıbrıs finali 29 Haziran 2016 çarşamba günü yapılacak. Büyük finalden önce Survivor adasında son bir eleme daha olacak.

SURVİVOR BİRİNCİSİNİ ACUN İHYA EDECEK
Survivor 2016 birincisinin ödülü de büyük. Para ödülü bu sene yarım milyon. Survivor 2016 birincisi olan isim 500 bin liralık para ödülünü kazanacak.

internethaber