Abone Ol

Selvi'den Peker Yorumu: Erdoğan Bitti Demeden Bu İş Bitmez

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Sedat Peker'in videolarına ilişkin olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın henüz konuşmadığını belirterek, "Erdoğan bitti demeden bu iş bitmez. Yeni sürecin sonucunu Erdoğan ve Bahçeli’nin tavrı belirleyecek. Bir de milletin feraseti" dedi.

Selvi'den Peker Yorumu: Erdoğan Bitti Demeden Bu İş Bitmez

Selvi, Peker'in adını kullanmadan, videolarına ilişkin kaleme aldığı yazısında, Türkiye’ye yönelik operasyonun adını MHP Lideri Devlet Bahçeli koydu. 'Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye’mizdir' dedi.

Geçmişte FETÖ’nün kaset operasyonlarına maruz kalmış bir partinin lideri olarak Bahçeli, operasyonların hedefinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu net bir şekilde ortaya koydu. 'Milletin hür iradesiyle ve tertemiz oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek, Türkiye’yi deforme etmek için faal halde olanlara alimallah, bedeli ne kadar ağır olsa bile izin verilmeyecektir' diye konuştu. Bugün de AK Parti grubunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, video operasyonlarının hedefi konusunda bir perspektif vermesi bekleniyor" ifadesini kullandı.

Selvi, "Erdoğan daha önce, 'Terör örgütleri gibi suç çeteleri de zehirli bir yılan gibidir. Onlarla aynı çuvala girerseniz daha sonra başınıza geleceklere rıza göstermiş olursunuz' uyarısında bulunmuştu.

Yeni süreçte herkes eteklerindeki taşı döktü. Ama henüz Erdoğan konuşmadı. Kimse merak etmesin. Erdoğan bitti demeden bu iş bitmez. Yeni sürecin sonucunu Erdoğan ve Bahçeli’nin tavrı belirleyecek. Bir de milletin feraseti. Bahçeli ve Erdoğan’ın açıklamaları, sis bulutu dağıldıkça meselenin Soylu meselesi değil Türkiye meselesi olduğunu, hedefin Soylu değil, Erdoğan olduğunu daha iyi bir şekilde açıklıyor" düşüncesini dile getirdi.

Yazının tamamı için tıklayın.