Abone Ol

Akşener'in CHP Ziyaretinde Çok İlginç Diyaloglar Yaşanmış

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İyi Parti lideri Meral Akşener'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyareti hakkında bir yazı kaleme aldı.

Akşener'in CHP Ziyaretinde Çok İlginç Diyaloglar Yaşanmış

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İyi Parti lideri Meral Akşener'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyareti sırasında "ilginç diyaloglar" yaşandığını yazdı.

Selvi, yazısında şunları kaydetti:

"Akşener, iyileştirilmiş parlamenter sistemle ilgili önerilerini daha önce diğer partilere de götürdüklerini söylüyor. Akşener, 'Onlarla da görüştük' diyor. Temel Karamollaoğlu ve Gültekin Uysal’la, Fatih Erbakan’la, Ali Babacan’la ve Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüştüğünü anlatıyor. 'Sistem önerimizi size de bizzat getirmek istedim' diyor.

Bu sırada CHP heyetinden, 'Onlar ne diyor, onların düşüncesi ne? Millet İttifakı’na katılacaklar mı?' sorusu geliyor. Akşener, 'Sistemle ilgili önerimizi ilettik. Onların sistemle ilgili düşüncelerini aldık. Parlamenter sisteme dönüş konusunda bizimle benzer düşünceler taşıyorlar' diyor.

CHP heyetinin onlar da Millet İttifakı’na dahil olacak mı sorusuna yanıt aradığının farkında. 'Bu aşamada Millet İttifakı’na katılıp katılmayacaklarını sormam söz konusu olmadı' yanıtını veriyor."